MS Windows'un İçindeki İsrail

sadeeq_80

New member
Reaction score
0
Kullandığınız Microsoft ürününde bir İsrail/siyonist sembolünün saklı olduğunu biliyor muydunuz?

Şu yolu takip edin:

C:\Program Files\Microsoft Office\MEDIA\

Ve burada J0285926 adlı dosyayı arayın... (CAGCAT10 klasörünün içinde olacak...)

Bulduktan sonra mutlaka resmi görün! İbret olsun...

Dosyayı rahatlıkla silebilirsiniz..

/Not: Yabancı dildeki bir internet sitesinden tercüme ettim. Daha önce verilmişse özür dilerim./

Saygılar....

arkadaşım dediğin klasöre baktım yahudilerin ünlü yedi kollu şamdanı var
onun 3 alt satırında Kabe'miz de var...ayrıca aynı yerde budistlerin heykeli de var ;)
bi daha baksam belki haç işareti de çıkar demek ki dini sembolleri koymuş adamlar
bu kadar abartmaya gerek yok..

Bahsettiğin kabe ile budist heykeli... Onlar şamdanın ayaklık kısmı.. Resmi büyüterek baktım. /Kabe/ dediğin kısmın Kabe'ye benzemediğini düşünüyorum..ama...haklısın, farklı bakıldığında farklı şeyler çıkıyor ortaya.. şamdanın bir insanın üzerine oturtulmuş olması gibi mesela.. Ama resimde iki ana tema var.. Şamdan ve yıldız..
Mesajımın not kısmında da belirttiğim gibi bu bir alıntı.. Mesaj dikkatimi çekti ve aynen tercüme ederek burada yayınlamak istedim../Abarttığım bişey olduğunu sanmıyorum/
Saygılar.

abartmaktan kastım her taşın altına israili koymak
ben de israilden ve israilin yaptıklarından nefret ediyorum ve onları savunmuyorum
ama orda biliçli bir şey olduğunu da düşünmüyorum zira kabe de var aynı yerde
neyse uzatmayalım bilgi için sağol ;)

valla güsel paylaşım teşşekürler adamlar herlkesin bilgisyarına girmişler böylelikle

hayret bişe

konuya biraz geç kalmışım

helal olsun adamlara ne diyelim adamlar yapıyor biz türkler ne yapıyoruz anca birbirimizi yiyiyoruz Allah bizede akıl vermiş bizimkinler de kullansın

klasörden çıkan üç tane resim var
üçünü de birarada veriyorum

5l5imo.jpg

arkadaşım öncelikle ok teşekürler. ince ama bence dikkat göstermeye deger bir hareket kutluyorum bu hasasiyetini paylaşmandan dolayı seni. ARKADAŞLAR DÜNYADA HAKİM OLDUGUNA İNANIYOR OLMAMIZ BİLE ÜZÜCÜ BENİM DÜNYAMDA ONLARIN YERİ YOK VE OLMAYACAKTA İNŞALLAH RABBİMİN VAADİ GERÇEKLEŞTİGİNDE ANLAYACAGIZKİ ASLINDA BİR SİNEK KADAR ACİZ VE DEGERSİZLER. ŞİMDİ GÖZÜMÜZE BÜYÜK GÖRÜNDÜGÜNÜ İDDA EDENLER DÖNÜPTE BAKIP GEÇMİŞİNİZE ...

Sırf konu açmak içinmi yapıosunuz anlamadım nevar şimdi bunda bikere o verdiğiniz resimler word ün içinde dinler başlığı altında olan resimlerdir herkesin dinine saygı duymayı öğrenin ilkönce müslümanlığın gereği budur...

Bahsettiğin kabe ile budist heykeli... Onlar şamdanın ayaklık kısmı.. Resmi büyüterek baktım. /Kabe/ dediğin kısmın Kabe'ye benzemediğini düşünüyorum..ama...haklısın, farklı bakıldığında farklı şeyler çıkıyor ortaya.. şamdanın bir insanın üzerine oturtulmuş olması gibi mesela.. Ama resimde iki ana tema var.. Şamdan ve yıldız..
Mesajımın not kısmında da belirttiğim gibi bu bir alıntı.. Mesaj dikkatimi çekti ve aynen tercüme ederek burada yayınlamak istedim../Abarttığım bişey olduğunu sanmıyorum/
Saygılar.

alt kısmı diyerek resmin alt kısmını değil klasörün içindeki diğer resimleri kastetmiş arkadaş. o kalsörün içinde kabe resmi, budist heykeli var demek istemiş bence. word programını açın ekle- resim-küçük resime tıklayın bu resimler orada kulanılıyor. yani bu resmi ve kabe , budist heykelini de orada görebilirsiniz

Geri