mrb arkadaşlar....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

karizma1713

New member
Reaction score
0
internette gezinirken bilgisayar kendi kendine bişeyler yapıyor kasadan uğultular geliyor görev yönetisinden yakalayabildiğim kadarı ile delillerim sunmak istiyorum;
yarcımcı olabilecek arkadaşları bekliyorum tşk....

benim kıçım kaşınıyo ben ipneyim tüm hh ailesi beni sıradan dizsin...

karizma1713' Alıntı:
:clap: :clap: :clap: işte paylaşım bu :clap:
valla noluyo bugun sitede anlamadım gitti bunlar nasıl konusmalar:)

dostum 1.si hoşgeldn
2.si tek bi kişinin yargısıyla siteye kötü gözle bakma.zaten gereken yapıldı o dingile
3.sü: sorunun senden habersiz bi program çalışıo heralde
ilk önce sen bu çalışan programı bul
başlat/çalıştır'dan msconfig yaz ve çıkan bölümde en üstte başlangıç'a gel
ordan senden habersiz çalışan bütün program(lar)ı pasif et ve daha sonra bu program(lar)ı kaldır.sorunun düzelir die tahmin ediorm

tşk

arkadaşlar yardımların(ız) la sorunu çözdüm bilmeyince zormuş bilen için zor yoktur duyarlılığınız ve yardımlarınız için tşk ederim hepinize.....
(yıldızımız yoksada bakmadan geçen günümüz yok denecek kadar azdır ayrıca kendini bilmezlerin nasıl uslandıracağını da baya biliyomuşum :aba: iyiki varsınız.......)

işin ilginç tarafı emin olmamakla beraber burdan bir forumdaşın verdiğin bir programla bu hallerin başıma geldiği kanısındayım uzman arkadaşlar ilgilenirse ii olur.
http://www.hackhell.com/forum/showthread.php?t=19608
az önce farkettim banı yemiş zaten...

mendo68' Alıntı:
dostum 1.si hoşgeldn
2.si tek bi kişinin yargısıyla siteye kötü gözle bakma.zaten gereken yapıldı o dingile
3.sü: sorunun senden habersiz bi program çalışıo heralde
ilk önce sen bu çalışan programı bul
başlat/çalıştır'dan msconfig yaz ve çıkan bölümde en üstte başlangıç'a gel
ordan senden habersiz çalışan bütün program(lar)ı pasif et ve daha sonra bu program(lar)ı kaldır.sorunun düzelir die tahmin ediorm
bende arkadaşima katılıyom hoşgeldın

karizma1713' Alıntı:
(forum açıldığı günden itibaren ilgiliyim hernekadar yıldızımız yoksada bakmadan geçen günümüz yok denecek kadar azdır ayrıca kendini bilmezlerin nasıl uslandıracağını da baya biliyomuşum:d iyiki varsınız.......)

işin ilginç tarafı emin olmamakla beraber burdan bir forumdaşın verdiğin bir programla bu hallerin başıma geldiği kanısındayım uzman arkadaşlar ilgilenirse ii olur.
http://www.hackhell.com/forum/showthread.php?t=19608
az önce farkettim banı yemiş zaten...

linki şuan sildim ve arkadaşlar indirdiğiniz dosyaları virüs taramasından geçrin, güvenmediğiniz kişilerin dosyalarını indirmeyin.. veya modlar ve smodlar kontrol etmeden denemeyin...

slm

chamfer' Alıntı:
linki şuan sildim ve arkadaşlar indirdiğiniz dosyaları virüs taramasından geçrin, güvenmediğiniz kişilerin dosyalarını indirmeyin.. veya modlar ve smodlar kontrol etmeden denemeyin...
ben o dosyayı flsget le indirdim ve virüs taramasınıda yaptım temiz gibi duruyordu dalgınlığıma geldi arada kuruluverdi lanet ama fazla sülük bişey değilmiş zaten karantinada tutuyordum yeterli olmamış güvenlik için
biz eskiden bişeyleri denemek istediğimizde chat odalarını tercih ederdik ilgilenemeyeli deneme tahtası artık forumlar olmuş......bu gözler bakalım daha neler grcek.

arkadaşım keşke sorununu sabit açsaydın
sorunun çalışan exe lerden olabilir arkadaşların dediği gibi :D
sorun devam ederse lütfen sabite

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri