karizma1713
New member
- Reaction score
- 0
devil_my_cry' Alıntı:afferin salak
karizma1713' Alıntı::clap: :clap: :clap: işte paylaşım bu :clap:
valla noluyo bugun sitede anlamadım gitti bunlar nasıl konusmalarkarizma1713' Alıntı::clap: :clap: :clap: işte paylaşım bu :clap:
bende arkadaşima katılıyom hoşgeldınmendo68' Alıntı:dostum 1.si hoşgeldn
2.si tek bi kişinin yargısıyla siteye kötü gözle bakma.zaten gereken yapıldı o dingile
3.sü: sorunun senden habersiz bi program çalışıo heralde
ilk önce sen bu çalışan programı bul
başlat/çalıştır'dan msconfig yaz ve çıkan bölümde en üstte başlangıç'a gel
ordan senden habersiz çalışan bütün program(lar)ı pasif et ve daha sonra bu program(lar)ı kaldır.sorunun düzelir die tahmin ediorm
karizma1713' Alıntı:(forum açıldığı günden itibaren ilgiliyim hernekadar yıldızımız yoksada bakmadan geçen günümüz yok denecek kadar azdır ayrıca kendini bilmezlerin nasıl uslandıracağını da baya biliyomuşum:d iyiki varsınız.......)
işin ilginç tarafı emin olmamakla beraber burdan bir forumdaşın verdiğin bir programla bu hallerin başıma geldiği kanısındayım uzman arkadaşlar ilgilenirse ii olur.
http://www.hackhell.com/forum/showthread.php?t=19608
az önce farkettim banı yemiş zaten...
ben o dosyayı flsget le indirdim ve virüs taramasınıda yaptım temiz gibi duruyordu dalgınlığıma geldi arada kuruluverdi lanet ama fazla sülük bişey değilmiş zaten karantinada tutuyordum yeterli olmamış güvenlik içinchamfer' Alıntı:linki şuan sildim ve arkadaşlar indirdiğiniz dosyaları virüs taramasından geçrin, güvenmediğiniz kişilerin dosyalarını indirmeyin.. veya modlar ve smodlar kontrol etmeden denemeyin...