Mr.Brown - Kent55 - Ethnic

LeaDerLyCa

New member
Reaction score
0
Günlerden birgün Mr.Brown bir konferansa katılır .. o konferans da olay o ki :) Kent55 ve Ethnic'de bulunmaktatır... Mr.Brown Hello diyerek giriş yapar .. Ethnic soru sormak için "Benim bir sorum var?" der .. Bunun üzerine kent55 Ethnic bu kim ? der .. Ethnic ise
ingiLiz , SamsunLu ve Temel cevabını verir sonra bu olaydan iyi fıkra çıkar hea diyerek sözlerini bitirir.. salonda büyük sessizlik hakimken Mr.Brown tekrar ingilizce kelimeler kurar kent55 ise ne işi var burda der .. Mr.Brown Do You Cam ? der ... kent55 bunu çözer ve Ethnic sana cam aç diyor der .. Ethnic ise hava soğuk açamam cevabını verir .. ingilizce sözler söylemeye devam eden Mr.Brown ' a cevap kent55'den gelir işte o muazzam ingilzice cevabı ...

NO CAM

bunun altında kalmak istemeyen Ethnic .. Fatih Terim'den duyduğu birkaç ingilizce kelimeyi biraraya getirir..

What's can i do ? Sometimes ?

daha sonra Mr.Brown "see me sexy!" kelimesi geçen bi cümlede bunu anlayan Ethnic kent55'e abi sana see my sexy diyo diyor (ya da tam tersi xD )

o ne demek cevabını veren kent55 'e cevap Ethnic'den geliyor ve diyor ki

me = Benim
see = Görmek
Görmek Benim Sexy !

gibi bir kelime ortaya çıkıyor ..

daha sonra Mr.Brown sözlerine devam ederken Ethnic ile Kent55 konferansdan çıkıyor ve çıkarken ulan bundan iyi fıkra olur bunu geyik mizah'a açıcam diyor ...

(NOT: Yaşanmış olaydır .. Birebir Değiştirilmeden Anlatılmıştır ! )
Devamı Gelecek Hafta Kendi Gününde Kendi Saatinde HackHell.Com ' da

zaten bu Mr.Brown u hiç sevmezdim ... :) hala da sevmiyom ... lisedeyken az çektir medi bana :):) furkan sahi o kimdi :):) bizim msn de :):)

Mr.Brown aslında Türk. ben yakaladım onu İngilizce kitabında Türkçe konuşurken :)

mr. Brownn adama iyi kapak olmus bir dahada gelemz buralara

Mr. Brown ve Mrs.Brown boşanma kararı almış!İngilizce öğretmenleri şokta!

Geri