Sheriff88
New member
arkadaşlar yeni duyduğum bi habere göre mp3 siteleri mahkeme kararıyla kapatılmış.Bu olay nerde mi oldu die soruyosunuz işte işin en kötü yanlarından biride bu bu olay türkiye'de oluyo hep yabancı ülkelerde başlayan ve bizimde neyse orda başlasın Türkiye'ye gelene kadar rahatız dediğimiz olaylardan deil yani. Bu kapatılan siteler arasında benimde kullandığım siteler mevcut örneğin maximp3.com. Bu ve bunu gibi yaklaşık 15 site kapanmış. Umarım bu olayların forum sitelerine ulaşması biraz geç olur.Aksi takdirde önümüzde müziksiz oyunsuz fimsiz yıllar bizi bekliyor.
bu hukusal olarak kapatma hakkında bira daha bilgi vermek gerekirse oda ilk önce siteler ihtar gönderiliyomuş , sonrada hala devam eden sitelere kapatmadıkları halde hukuksal yollara baş vuracaklarını söylüyorlarmış. Ve haa yayından kaldırılmazsa gerisi malum .......
Ben diyorum ki eğer bu forumlarada sıçrarsa bi yöntem bulunması şart hukukun dokunamayacağı bi yöntem bi şekilde anayasada ki bi açık belkide bizim işimize yarar
bu hukusal olarak kapatma hakkında bira daha bilgi vermek gerekirse oda ilk önce siteler ihtar gönderiliyomuş , sonrada hala devam eden sitelere kapatmadıkları halde hukuksal yollara baş vuracaklarını söylüyorlarmış. Ve haa yayından kaldırılmazsa gerisi malum .......
Ben diyorum ki eğer bu forumlarada sıçrarsa bi yöntem bulunması şart hukukun dokunamayacağı bi yöntem bi şekilde anayasada ki bi açık belkide bizim işimize yarar