mp3 siteleri kapatılmış forumlar tehlikede!

Sheriff88

New member
Reaction score
0
arkadaşlar yeni duyduğum bi habere göre mp3 siteleri mahkeme kararıyla kapatılmış.Bu olay nerde mi oldu die soruyosunuz işte işin en kötü yanlarından biride bu bu olay türkiye'de oluyo hep yabancı ülkelerde başlayan ve bizimde neyse orda başlasın Türkiye'ye gelene kadar rahatız dediğimiz olaylardan deil yani. Bu kapatılan siteler arasında benimde kullandığım siteler mevcut örneğin maximp3.com. Bu ve bunu gibi yaklaşık 15 site kapanmış. Umarım bu olayların forum sitelerine ulaşması biraz geç olur.Aksi takdirde önümüzde müziksiz oyunsuz fimsiz yıllar bizi bekliyor.
bu hukusal olarak kapatma hakkında bira daha bilgi vermek gerekirse oda ilk önce siteler ihtar gönderiliyomuş , sonrada hala devam eden sitelere kapatmadıkları halde hukuksal yollara baş vuracaklarını söylüyorlarmış. Ve haa yayından kaldırılmazsa gerisi malum .......

Ben diyorum ki eğer bu forumlarada sıçrarsa bi yöntem bulunması şart hukukun dokunamayacağı bi yöntem bi şekilde anayasada ki bi açık belkide bizim işimize yarar

ban a oyun yap ma burası güncel bölümü okke?;)

başlığa bak konuya bak

Başlık yanlış yerde .
Kapatılma kararı yaklaşık 1 aydır uygulanıyor . Ama sen hala hangi sitelerden Mp3 verildiğini bulamadıysan o bizim sorunumuz değil .
:)
Müyap bazı göze batanları kapattı ama hala açık olan birçok site var .

Önce paylaşım programlarını kapatmaları yada piyasadan kaldırmaları gerekir ondan sonra gelir burayı gucleri yeterlerse kapatırlar

Solariz' Alıntı:
Önce paylaşım programlarını kapatmaları yada piyasadan kaldırmaları gerekir ondan sonra gelir burayı gucleri yeterlerse kapatırlar

çıkar taXimde kendiMi yakarım öle bi$i olursa :p a.Q :confused: ama benzin parasını yöneticiLerden alırım ona göre aaa...

öyle bi kanun çıkarsada ilah kapatırız diye oonada bi kklup buluruz el altından falan postayla ulaştırırız biz uykucu ben arabama benzin alamıyorum sana nasıl benzin alcam ama işerim bidona senin için :) blöf yaparsın yakarım diye

konu müzik genel bölümüne taşınmıştır herkese hayırlı olsun ve yani siteleri istedikleri kadar kapatsınlar sonuçta bir şekilde bi yerden yine çıkar o şarkılar

Solariz' Alıntı:
öyle bi kanun çıkarsada ilah kapatırız diye oonada bi kklup buluruz el altından falan postayla ulaştırırız biz uykucu ben arabama benzin alamıyorum sana nasıl benzin alcam ama işerim bidona senin için :) blöf yaparsın yakarım diye
HAHAH ABI COK GUZELDI YA BU :):) KOPTUM VALLA :)

mp3 we diğer küçük boyutlu formatlar yer yüzünden silinmedikçe hiiiiiçççç bişe yapamazlar ;)

mp3 film vs paylasımlarının kaldırılması bir anlamda insanların internet kullanımını sınırlanmaktır..çünkü zaten internet demek paylasım demek...böyle bisiye kalkısmak internette devrim niteliği taşır ki buda kimsenin işine gelmez..siz merak etmeyin paylasım program yapımcıları bizim hakkımız savunur ;)

hocam isterlerse mp3 dosya indirimini tt net omurgasından yasaklasınlar,
yine bi yolu bulunur..
olmadı adsl bırakılır herkes uydusu alır abd ye para öder ama yine beleş mp3 ü bırakmaz,
olmadı posta olmadı yeni format çıkarırız çok zor engellemek...

Benm icn hava hos!Nasl olsa dinledigim muzklerin yayınlandıgı sitelere telekom hicbişekilde dokunamaz en fazla turkiyeden erişimi engeller onunda caresi proxy vs... denen seyler war!...

Geri