Mouse ve klavye sorunu [Çözüldü]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dirtyyasin

New member
Reaction score
0
ARKADAŞLAR BENİM SORUNUM BİLGİSAYARA FORMAT ATMA ESNASINDA BİOS AYARLARINDAN İLK GÖZÜKECEK SÜRÜCÜ OLARAK CD-ROM U AYARLADIM FAKAT O ESNADA YANLIŞLIKLA BAZI DEĞİŞİKLİKLER YAPTIM ENABLE YAZAN BAZI SEÇENEKLER DİSABLE OLDU VE WİNDOWSUDA SİLMİŞ BULUNDUM BENİM PROBLEMİM ŞU AN HİÇBİR ŞEKİLDE KLAVYEM ÇALIŞMADIĞI İÇİN BİOSA GİREMİYORUM BİOS İÇİN F2 YAZIYOR F2 YE BASTIĞIMDA BİLGİSAYAR ALGILAMIYOR CD DEN ÖNYÜKLEME İÇİN BİR TUŞA BASIN DİYOR TUŞLARA BASIYORUM ALGILANMIYOR BURADANDA WİNDOWS XP YÜKLEME YERİNE OTOMATİK GELİYOR ( bu bahsettiğim yükleme windows yüklenmesi sırasında kalan tahmini sürenin yazılı olduğu ekran ) ve Aygıtlar yüklenirken birden mavi ekrana dönüyor hata olarak IRQL_NOT_LESS_OR_EQUEL bu hatayı veriyor Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

anladığım kadarıyla bios ayarlarıyla oynamışsın ve bunun sonucunda bazı talihsiz olaylarla karşılaşmışsın.işe öncelikle bios ayarlarını sıfırlamakla başlıyalım.bilgisayarın kapalı haldeyken kasanın içerisindeki anakartın pili çıkart ve yaklaşık 10 dk. bekle.sonra pili tekrar yerine tak.bilgisayarını aç.F1'e sürekli bas.bios açılacak ve sen F10'a basıp biostan çık.bios'u sıfırladık.Mouse ve klavye çalışıyor mu? bi bak bakalım.

eyvallah kardeşim hemde formatı bile attım çok teşekkürler yardımın için

Gerekli cevap, verilmiş. Konu kapandı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri