Mourinho'dan Cimbom'a Kıyak...

bLueXtremE

єχтяємє &
Moderatör
Reaction score
0
Inter'in yeni teknik direktörü Jose Mourinho, Galatasaray'ın çok işine yarayacak bir hamle yapmaya hazırlanıyor

260csqa.jpg

Şu ana kadar iki transfer yapan Portekizli teknik adam, Sarı kırmızılı ekibin Şampiyonlar Ligi ön elemesindeki rakibi Steaua'nın en önemli ismini transfer etmek üzere.

Şu ana kadar Mancini ile Muntari'yi kadrosuna katan Inter'in yeni hedefi Steaua'nın kaptanı Mirel Radoi. Başarılı oyuncunun transferini Steaua'nın sahibi Becali de doğrularken, 27 yaşındaki futbolcunun önümüzdeki hafta Inter'e imza atabileceğini açıkladı. Bu transferin Inter'e maliyeti ise 14.5 milyon euroyu bulacak. Mourinho'nun yardımcılarından Andre Villas Boas, geçen hafta Roma'nın Steaua ile yaptığı hazırlık maçında Radoi'yi izledi ve Portekizli teknik adama bu transfer için onay verdi.

Radoi, Chivu'dan sonra Inter defansındaki 2. Rumen olacak. EURO 2008 kadrosunda da yer alan Radoi, orta sahada da görev yapabiliyor. Rumen ligini 2. sırada tamamlayan Steaua, daha önce de en önemli ismi Dica'yı Catania'ya satmıştı.

LigTv

izlediğim kadarıyla üst düzey bir dica vardı ! onlarda o da gitmiş catania'ya ! bu gitsede olur gitmese diyenlerdenim ! Ama Becali bizim dönemden menajer olarak iyi tanırım annesini boyayıp ! futbolcu olarak satmaya cinsten bir adamdır !!! herkesi satabilir !

Dunku mactan snra kuskuya dustum ama elerz bukresi

Gerçekten ismini pek duymadığımız ancak çok kaLiteLi oLan henüz avrupa vitrinine çıkmamı$ birçok Rumen oyuncu var..Bu yüzden yabana atmamak Lazım .. (=
Ama yinede yeniLeceğmizi sanmıyoRum..

ben bu haberi galatasarayı aşağılayıcı buluyorum bizim kimseden korkumuz yok kardeşim dahada güzçlenen kadromuzla s.bükreş i içerde dışarda yeneceğimizi söylüyorum ve sadece ARDA diyorum Lincoln ü falan saymıyorm onlar korksun bizden...UAHellboy...

yeneriz inş. yaw

aynılarından 1o tane daha alsın ne olur :)))

Geri