Motorola DROID X İncelemesi, 8 MP , 4.3 inç, Android 2.1

a_sametkan

New member
Reaction score
0
motoroladroidximg7748.jpg

motoroladroidximg7743.jpg

Motorola DROID X, Androidli DROID ailesinin en yeni üyesi. En yeni üyesi olması bağlamında, DROID X işletim sistemi olarak Android 2.1 kullanıyor. DROID X , 4.3” boyutunda dev bir ekrana sahip. Hem ekran büyüklüğü hem de özellikleriyle HTC EVO 4G’ye Motorola’nın cevabı niteliğinde olduğu aşikar.

Motorola deyince akla ilk gelen MOTOBLUR ara yüzüdür. Bu ara yüz DROID X’te yeni sürümüyle karşımızda. Mesajlaşma, sosyal paylaşım ağları ve diğer hizmetler için olan widgetler artık kullanıcı tarafından boyutlandırılabiliyor ki bu özellik gerçekten klas bir görünüş katıyor. DROID X 8 MP kamerasıyla kaliteli 720p video çekiyor. Çoklu dokunma (multitouch) ile 4.3” ekranda internette rahat rahat dolaşırken, bataryanın beklenenden daha uzun süre dayandığını görüyoruz.

Bazı atlanan noktalar yok değil; lakin bu noktalar sizi telefondan caydıracak kadar önemli değil.

İncelememizde birçok video ve fotoğraf ile ayrıntılı açıklamalara yer vereceğiz. Önce telefonun artılarını ve eksilerini sıralayalım:
(+)

+ Yüksek çözünürlüklü ekran

+ Fiziksel düğmeler

+ HD video kaydı

+ Bağlantı kalitesi

+ Yeni MOTOBLUR widgets
(-)

- Büyük ve hantal

- Güneş ışığında parlayan ekran

İnceleme, Fotoğraflar, Video: Motorola DROID X İncelemesi

androidlerden hazzetmiyorum

Geliştirilme olanağı ve program sıkıntısı var

en güzeli windowsmobile olanlar

Dünya kadar rom ve program bulursunuz

Yinede HTC tek bu konuda hem cihaz olarak hem yazılımsal olarak

Ancak alır kullanırım fazla kurcalamam diyorsanız android işletim sistemi de olabilir..

Geri