GhOsT
Tuning Moderatör
- Reaction score
- 0
.
Motorlu araçlar & Modifiye Hakkında Sorularımızı Ve Sorunlarımızı Burada Paylaşalım..
.
arkadaşlar benim arkadaşım JBL bass 1000W (kutulu) + boschmann 1600W anfi sizce bunlar ne kadar eder 2 el bunlar temiz olduğunu söylüyor sizce ne kadar eder ben 200 gözden çıkardım ama bilenlerden tavsiye almaya geldim 200 liraya ne yapılır sizlarin bir tavsiyesi varsa lütfen alabilirmiyim şimdiden herkese teşekkür ederim
Arkadaşlar benim elimde 12,000ytl var.Bana modeli fazla düşük olmayan ve modifiye etmeye uygun 2,el bi araba lazım tavsiyeleriniz nedir?
arkadaşlar focusun yakıt tüketimi hakkında bilgisi olan varmı
Arkadaşlar benim elimde 12,000ytl var.Bana modeli fazla düşük olmayan ve modifiye etmeye uygun 2,el bi araba lazım tavsiyeleriniz nedir?
arkadaslar selam benım arabada bi sorn var tam olarak emın degılım ama sanırım enjektör pislenmesinden
ARABAYI 1-2 VİTESLERDE DÜŞÜK DEVİRDE GAZI CEKINCE ARABA COK SARSIYOR YANI KOMPRESÖR E BIRDEN BINIYOR BIRAKIYOR YANI ARABA BAYA BI SARSILIYOR
ARABA SAXO VTS TAM OLARAK ANLATABILDIMMI ONUDA BILMIYORUM
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
mrb arkadaşlar geçen hafta sony gt470 usb li cd-mp3 çalar aldım arabama....
çok güzel teyp fakat
radyoları ayarlıyorum kaydediyorum....sonra kontağı kapatınca tüm radyolar siliniyo!!! neden bole bişi oluyor anlamadım...bilen warmı acaba?