Motorlu Araçlar & Modifiye Dünyası'na adayım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aRıZaLı

New member
Reaction score
0
Motorlu Araçlar & Modifiye Dünyası bölümüne mod adayıyım elim den geldigince o bölümle ilgilendime inanıyorum eger sizin görüşlerinizlede hak kazanırsakta o bölümde görev almak istiyorum yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar

evet arızalı seni orada çok gördüm güzel paylasımların var ama söz büyüklerde biter...

ben tam bilmiyorum ama eğerki react0r bişi diosa hacklıdır..demekki biras daha çlışcan veya göe girecen... ) başaraılar

desteq yok :eek: reactöre katılıyorum.....paylaşımlarını inceledim kayde değer bişy pek yoq tabi şahsi görüşüm.... --------100000

daha 4 gun oldu onceki baslıgı nacalı arızalı ...

Bence de biraz daha çalışman lazım ama istikrarlısın buda güzel az daha zaman dielim ;)

bilmiyorum bana söz düşüyor mu?(biri bunu açıklarsa sevinirim) Bence dikkat ederseniz Arızalı bi atağa kalktı, o bölümde iyi işler yapıyor şu aralar..kısa bi zaman sonra mod olur bence oraya..

erken daha bence...
biraz daha gayret bizde yorumsuz kalmayız

+1 benden destek sende kıyak paylaşımları olan bi arkadaşsın...

alakan olmayan bi bölümü bile kaldırıken sewdiğin bölümü hayli hayli götürürsün...

inş olursun... ;)

arkadasım paysasımlın guzel ama
1 o bolum ıcın sadece paylsım onemlı degıl pmden bır cok soru gelecek bunlara cewap yazabılecekmısın ne kadar bı bılgın var bılmıyorum motordan anlıyormusun
2 cogu baslıgını kapatmıyorum karısık fotolar verıyosun ama bunların arasında 1-2 tane verılmıs cıkıyo
3 o bolumde 1 haftadan berı akrıfsın bu sadece mod olmak ıcınmı yoksa sen harbıden bu ısı sevıyormusun ve mod oldugunda bu paylasımlarının arkası gelecekmı?

arızalı sen harbiden arızalı bi adamsın bi başlık açtın motorlu araçlara başvuru adı altında orda sana cevap verdim ve konuyu kapatmadım bile ikinci bi başlıgı neden açıyorsun. konut kapanmıştır.

Solariz Özür ama bende bir ekleme yapayım dedim Forumda bu kadar üstüste ceza alan bir kişinin Mod olmnasına şahsen karşıyım başlık bile açmaması lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri