MotorLu araçLar&Modifiye dünyası A.mod adayıyım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DefaLarca banLanmam bir eksi benim için ama ban yememinde moderatörLük yoLunda bana engeL oLacağını sanmıyorum...Zaten son ayLara bakıLdığında gereksiz tartışmaLardan kaçınıyorum buna mütakip ban yemiyorum...
Hackhell büyük bir pLatform bu pLatformda birşeyLer vermeden birşeyLer aLamazsın...Ben modifiyede kendimi ispatLadım ve böLüm hakkında biLgimde var...BunLar artıLarım...İyi inceLerseniz hackheLL'da şuan yönetici oLup geçmişinde ban yiyen arkadaşLarda var..Ban yemek bir engeL oLamaz çünkü insan hataLarından ders aLır her ban yiyişinde...Ben artık aLacağım dersi aLdım ve son günLerde de bunu gösterdiğime inanıyorum...
Ayrıcada + , - veya karamsar oy verecekseniz oyunuzu verin çıkın Lütfen Lafınızı uzatmayın...

Uzun Lafın kısası ban yememin mod yoLunda bana engeL oLmayacağını ve artık hackheLL'da yönetici oLacak kapasiteye geLdiğimi,tecrübeLendiğime inanıyorum...Bu yoLdan beni artık çeviremezLer çünkü Artık hackheLL'a hizmet vaktinin çoktan geLipte geçtiğini düşünüyorum...Bir başka açıdan konuya bakarsak ...
SağLıcakLa kaLın...

UNUTMAYIN BİR İNSANI ELBET GEÇMİŞİYLE YARGILARSINIZ AMA ÖNEMLİ OLAN BUGÜN YAPTIKLARIDIR...GEÇMİŞTE OLAN OLAYLAR BUGÜN VE GELECEĞİ KARARTMAYA YETERLİ Mİ ?

konuya - oy verılınce nıye - verdınız barı acıklama yazsaydınız dersiniz acıklamalarıyla yazılıncada uzatmayın oyunuzu verıp cıkın. Sızlerı anlamak güç.

Bundan sonra tavırların haraketlerın ve uyelere karsı yorumlarında bir yönetici olduğunu unutup eski çizgine dönersen yöneticiliğini almak için 1 dk düşünmem bilgin olsun.

Hayırlı olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri