Mortal Kombat Fatalities Video (+13)(bütün serilerin)

tsubasa

New member
Reaction score
0
arkadaşlar google bakıyordum videolara bi baktım Mortal Kombak ölüm hareketlerinin bi videosunu buldum...

toplam 22.47 dakika , bütün Mortal kombat serilerinin ölüm hareketi mevcut ben hepsine bakamadım daha

i12787_mortalkombat.JPG

http://video.google.com/videoplay?docid=3944547331800598383&q=Mortal+Kombat+Fatality

Benim gibi eski bir Mortal Kombat hayranı iseniz çok seveceksiniz , bi de benim gibi ölüm hareteketi yapma özürlü iseniz tadından yenmez ...

harbi iyi paylaşım, çok şaane ben de sendenim :)

ne günlerdi yaaa eskiden oynardık :)

saol tsubasa fatalityler mükemmel ler ya Kabal die bi elemanın harrekti vardı yüzünü açıordu yanmış biçimde:)karşı tarafının ruhu kaçıordu bide ekrana dönüordu ben ondan baya tırsmıştım:D

Benim gibi eski bir Mortal Kombat hayranı iseniz çok seveceksiniz , bi de benim gibi ölüm hareteketi yapma özürlü iseniz tadından yenmez ...

hahahaaha sana aynen katılıom baba

YA BURADAKİ VİDEDO YU İNDİRMEMİZİN Bİ YOLU WARMI YA ÇOK DELİ

elmomaclro' Alıntı:

hahahaaha sana aynen katılıom baba

YA BURADAKİ VİDEDO YU İNDİRMEMİZİN Bİ YOLU WARMI YA ÇOK DELİ

arkadaşım bu linkte detaylı olarak google dan nasıl video indirebileceğin anlatılmış , http://www.hackhell.com/showthread.php?t=60848&highlight=google+video işine yarar sanırım...

eskidi mortalkombat aarmageddon geliyor isteyene oyunun yeni tüm videolarını veririm yeterki isteyin fatality leri kendiniz yapıyorsunuz yani kendiniz hazırlıyorsunuz bu sfer adamlar baba yapmış

harikasın

mükemmel bir düşünce nerden aklına geldi böyle birşeyi vermek tabi ya mortal kombat oyununun herkezin kanına işlediğini biliyorsun teşekkürler

yok ya armageddon deception misepşın eskinin yerini tutmaz aga. armageddon'da 50 adam var adamlara baktım kıyafetler falan napmışlar öle ya sanki subzeronun rainin imaj maker'ı var gibi ne şatafatlı kıyafetler yapmışlar raiden eskiden bembeyaz bir kıyafet giyerdi şimdi pelerini var beline hortum gibi bişey dolamış. acayip acayip adamlar katılmış mortal kombata tipi falan mortal kombat ruhuna yakışmayan bir sürü adam.. dişi subzero bile yapmışlar... zaten ed boon yakın zamanda bi itirafta bulundu ben çok büyük bir tekken hayranıyım diye adam mortal kombatı tekkene mi çevirmeye koyuldu ne

mortal kombat in konusu nu baya bi karistirmislar son versiyonda ne varsa eskilerde

la ben mk4 ün ölümlerini teker teker kendim çekip koymuştum heackhell e canım çıkmıştı hepsini yapana kadar:)

belebele' Alıntı:
yok ya armageddon deception misepşın eskinin yerini tutmaz aga. armageddon'da 50 adam var adamlara baktım kıyafetler falan napmışlar öle ya sanki subzeronun rainin imaj maker'ı var gibi ne şatafatlı kıyafetler yapmışlar raiden eskiden bembeyaz bir kıyafet giyerdi şimdi pelerini var beline hortum gibi bişey dolamış. acayip acayip adamlar katılmış mortal kombata tipi falan mortal kombat ruhuna yakışmayan bir sürü adam.. dişi subzero bile yapmışlar... zaten ed boon yakın zamanda bi itirafta bulundu ben çok büyük bir tekken hayranıyım diye adam mortal kombatı tekkene mi çevirmeye koyuldu ne

kardeş öyle dion haklısın ama fatalitylerini izledim çok süper olmuş bu deadly alliance armageddonunda resimlerine baktım mk 1den başlamışlar bütün adamları karıştırmışlar 100 tane adam var nerdeyse:S

bunlarda fatalitylerin bazıları kendi uploadım:

http://rapidshare.de/files/25967360...Alliance_-_Subzero_Fatality_Uncensored___.mpg

ya abiler ben şuan hala mame oynuyorum mortal kombatın ölümcül hareketleri nasıl yapılıyo bi söyleyin allah aşkına :( please

Mk 4 Reİkonun 1. Fatalİtysİ Olmuyor Hatali YapmiŞlar Heryerde Denedİm Yapabİlen Varsa Yazsin Plz!!!

mkde kendine güvenen var mı 1-2-3-4 falan farketmez yığarım dağıtırım hehe

ellerine sağlık dostum gerçekten güselmiş ! ayrıca bu fatality lerden daha fazlasını izlemek istersen youtube gir arama kısmına mortal kombat yaz buna benzer bir sürü video çıkıyor onları da izlemeni tavsiye ederim !!!

bence müthişşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Geri