Moronların Toplu Taşıma Araçlarını kullanmaları Yasaklansın

X_L

New member
Reaction score
0
allam bakın bu konu bugn sabah otobüsde sinir olurken aklıma geldi.Sinir oluom he. anlatiim şimdi neye olduğumu..

yalnız o kadar çok moron çeşiti var ki hangisinden başlasam bilmiom.

brinci çeşit moron.. allam ya ayaklı odun cinsine girio bunlar. ayakda uyurlar sizi de rahatsız ederler. koltuk boşalır ama bu ayaklı odun ayakda uyduğu için ki gözleri gayet açık ama işte dediğim gibi odun; ne kendisi oturur ne size yol verir. veya koltuk boşalır kaymaz sanki tepesinden atlayıp oturcan veya da inceksin yol vermez...

ikinci tip moron a geliom en uyusssları onlar. en sinirleri edepsizleri hayasızları hepsini dicem hakediolar çünkü. hıh. şimdi bunlar genelde çift olurlar efendim ve artık nereye gidiolarsa otobüse binerler. ama sanki garibanlar yıllardır görüşmemiş. allam sarılırlar öpüşürler koklaşırlar. he herkesin gözü önünde bide utanma kalmamış ki. yahu kardeşim git evinde napıosan yap biz seni izlemek zorunda mıyıs be.ki bi de hayır sanki otobüsde buluşuolarda özlem gideriolar. bütün millet içten içe gızık olur o kızın şuh gülüşlerine ve manidar bakışlarına. ve de o saf erkeğin salak aşık pozlarına. bi de sanki izlenmekden zevk alır bunlar. salak iştee...

üçüncü tip moron a gelince. allam bunları da yine gençler çoğunlukla oluşturmakda oluo. otobüse binerler cak cak cak bik bik bik allam iki dk susmaslar. hayır yani konuşma demios ama sessiz ol diimi bütün otobüs seni dinlemek zorunda mı yahu.. geçen hem bu moron sınıfına hemde ikinci moron sınıfına giren bi çift bindi yine. yahu allam nasıl utanmada yok ya. çocuk bişler dio salak salak espiri yapıo güya; kız da nasıl kahkahalar atıo kekhükeeke die. bütün millet kıza bakıo tık yok. hasbinlllah...

heh bu kadar. aklıma gelirse yine yazarım ama çok sinrimi bozuo bunlar. öle işte. sizinde bildiğiniz moron tipi varsa yazın. buyrun yada sizde fikrinizi söleyin.. haksz mıyım yahu. :eek:ut::eek:ut::eek:ut::eek:ut:

ikinci tip moron a geliom en uyusssları onlar. en sinirleri edepsizleri hayasızları hepsini dicem hakediolar çünkü. hıh. şimdi bunlar genelde çift olurlar efendim ve artık nereye gidiolarsa otobüse binerler. ama sanki garibanlar yıllardır görüşmemiş. allam sarılırlar öpüşürler koklaşırlar. he herkesin gözü önünde bide utanma kalmamış ki. yahu kardeşim git evinde napıosan yap biz seni izlemek zorunda mıyıs be.ki bi de hayır sanki otobüsde buluşuolarda özlem gideriolar. bütün millet içten içe gızık olur o kızın şuh gülüşlerine ve manidar bakışlarına. ve de o saf erkeğin salak aşık pozlarına. bi de sanki izlenmekden zevk alır bunlar. salak iştee...

senin sevgilini yok diye mi bu tripler ya eskişehirliler ammada varmış forumda:)

arkadaşlar niye takıyonuz ki moron falan herkes istedigi gibi rahat oldugu gibi yaşasın degil mi :)))))))

4. tip moronları da ben söyliyim o zaman giyiniş ve saç şekilleri aynı olup tahminen 100-150 metreden çıplak gözle moron oldukları anlaşılabilmekle beraber türkiyede her 100 m2 500 tane düşer.Bu tip moronların genelde telefon ellerinden düşmez dinlenebilecek en saçma müzikleri dinler ve ondan zevk alırlar ya da almasalarda dinlerler telefonun ise son ses müzik dinlemekten kolonu cızırtı yapmaktadır.İşte bu tip moronlar genelde otobüsün en arkasında bulunur.Saçma muhabbetler ederler ve açtıkları müziklerle herkesi rahatsız ederler.Bu moron tipi halk dilin de "amele"(Ameleis moronus) denir.

4. tip moronları da ben söyliyim o zaman giyiniş ve saç şekilleri aynı olup tahminen 100-150 metreden çıplak gözle moron oldukları anlaşılabilmekle beraber türkiyede her 100 m2 500 tane düşer.Bu tip moronların genelde telefon ellerinden düşmez dinlenebilecek en saçma müzikleri dinler ve ondan zevk alırlar ya da almasalarda dinlerler telefonun ise son ses müzik dinlemekten kolonu cızırtı yapmaktadır.İşte bu tip moronlar genelde otobüsün en arkasında bulunur.Saçma muhabbetler ederler ve açtıkları müziklerle herkesi rahatsız ederler.Bu moron tipi halk dilin de "amele"(Ameleis moronus) denir.

Bunlara kısaca Kıro da denir :gulumseCocuk::gulumseCocuk:

kardeşim sen önce yazını düzelt Türkçeyi güzel kullan otobüste değil belki ama sitede yazış tarzın bana moronluk gibi geldi. Ama yazdıklarında çok haklısın. Kesinlikle katılıyorum.

kardeşim sen önce yazını düzelt Türkçeyi güzel kullan otobüste değil belki ama sitede yazış tarzın bana moronluk gibi geldi. Ama yazdıklarında çok haklısın. Kesinlikle katılıyorum.

yazış tarzına bakarak moron diosan bende senin yazış tarzına bakarak ukalayı çıkarıyorum

bence sız yazılarınısı duseltın :D:D ben otobuslerde en cok pencere kenarına oturmayıpta yan koltuga oturanlara sinir oluyorum....

kesinlikle katılıyorum sana önce kendimizden başlayalım düzeltmeye sonra eleştirelim ama otobüs konusu gerçekten çok doğru :gulumseCocuk:

Geri