Moribund Oblivion-Kayboldum

imgesel

New member
Reaction score
0
[VIDEO]dBFfmBJXO5E[/VIDEO]
TÜRK Black Metali'inin baş temsilcisi Bahadır Uludağlar ve Arkadaşları tarafından yapılmış kusursuz bir şarkı . . .

eline sağlık!..ama bence türkiyedeki en iyi black metal grubu Black Omen gerek vokal gerek bateri oldukça iyi klavyeye zaten bişey demeye gerek yok!..tabi Moribund Oblivion'da türkiyede metal müziğe yeterince katkı sağladı!..

edit:Black Omen

[VIDEO]W4JS5VcbqU8[/VIDEO]

alttaki bi nebze daha anlaşılırmış

:)

eline sağlık!..ama bence türkiyedeki en iyi black metal grubu Black Omen gerek vokal gerek bateri oldukça iyi klavyeye zaten bişey demeye gerek yok!..tabi Moribund Oblivion'da türkiyede metal müziğe yeterince katkı sağladı!..

edit:Black Omen

dusuncelere saygımız sonsuz tabi ama ne bilim bahadır abiye ayrı bi sempatim var bnm sarkının sozleri fln çok anlamlı

episode 13 varken bence dierleri batuhan arkadasımdır halk arasında morbidon deris :) morbidon lise yıllarında kurulmus bi lise hevesidir bence arjantinin yılın en ii cıkıs yapan black metal grubu olarak sectikleri episode 13 e kulak vermek lazım tolga gruba dahil olduktan sonra devrim yapıldı resmen tavsiyemdir ulas southunun grubu satanic versese de kulak verin ama ulas askere gitti :)

sizi bilmem ama ben bahadı rustadı hiç birine değişmem idolum o bnm

yenbi albumu dinlediniz mi

ben de black omen i çok beğeniyorum ama galiba solisti gökhan ayrıldı. moribound oblivion alt grubu olan moonspeel i bile katlamış sahne performansında, şahit olanlar öyle söylüorlar. kim veya hangi grup olursa olsun yerli gruplara destek verilip sahip çıkılmalı çünkü gerçekten çok yeteneklileri var içlerinde..

çok haklısın çoğu insanın bu yerli gruplardan haberi dahi yok ama yabanjı grublerı ezbere biliyorlar hattabasıları çoğu yerli grubu yabancı fln sanıyor hala bu çok acı bir durum

Moribund Oblivion: Türkiye'nin müzik dünyasındaki bilinmeyen Siyah Yüzü...

Yaptıkları müzik türü black metal değilmi bu adamların..

Yani Müzik Dünyasının Siyah Yüzü....

Türkiye'de bu adamları tanıyan kişler az değilmii...

Yani Türkiye'nin müzik dünyasındaki bilinmeyen Siyah Yüzü...

Geri