"Morali bozuk olan herkes İstanbul'a gitsin"

Uzunefe

Altın Üye
Reaction score
0

İstanbul, İngiltere'de yayımlanan The Times gazetesinin seyahat ekine kapak konusu oldu.

Kentin muhteşem manzarasını yansıtan fotoğraf, seyahat ekinin ilk sayfasını süslerken, her geçen gün biraz daha değişen kentin yeni
cazibe merkezleri de anlatıldı.

"DAVİD BECKHAM GİBİ HİSSEDİYORSUNUZ"

Jill Hartley imzalı yazıda, Başbakan Tony Blair dahil, morali bozuk olan herkese İstanbul'a gitmesi çağrısında bulunuldu ve ''Öyle itibar görüyorsunuz ki kendinizi David Beckham gibi hissediyorsunuz'' ifadesine yer verildi.

Yazıda, Türk halkının misafirperver ve sıcak kanlı olduğuna dikkat çekildi, İstiklal Caddesi, Mısır Çarşısı, Kapalı çarşı, Nişantaşı ve
Fransız sokağı gibi pek çok cazibe merkezinin mutlaka ziyaret edilmesi gerektiği kaydedildi.

Yazıda ayrıca İstanbul'un restoranları ve kalınacak yerler hakkında geniş bilgi verildi.

(AA)

yer kalmadı istanbulda gelmeyin yaa yeter valla :D ama ii reklam yapmışlar desene turistlerden geçilmicek :D

trafiginden dahada cok moreliniz bozulur arkadaslar sakin gitmeyin:)))

Cami - Klise - Sinagog Bu Üç İbadet yeri Başka nerede Tek Kareye Sığıyor Acaba ?

iyi olmuş iyi ama ingilizleri sevmem gelmesinler:D

onlar bana rastlamamışlar..bana rastlasalardı ben onlara itibarı gösterirdim :D

zaten istanbuldayım... en iisi güneye gitmek..

Yuhh Ben Ben Istanbuldayim Nerdeyse Kafayi Yiycem Trafikten. Karşilikli Anlayiş Ve Saygi Yokluğundan .berbat Ttozlu Havasindan Milleti Cağiriyolar Teşekkuru Hak Ettik

Geri