MoralFM.CoM [PHP] 4 PART

dostpartner

New member
Reaction score
0
adiGe RoCq' Alıntı:
part 3 ü verebilirmisin?? 2 ve 3 aynı =)

hata yı düzenledim arkadaşım dikkatin için tşk..edeirm iyi forumlar

dostum kızacaksın biliyorum ama şifre soruyor :s

Nice script!

Looking for people for helping to translate this to English!

iyi Güzel Hosda Abi Bu 1 Sefer indiriyor Rapisde Nasıl yapıcaz Yardım pls
Uha. Programı ile sıkıstırım tek link versen olmazmı böyle cok zor oluyor indiremedim bile

yok

yaws hani pm de attık cvp vermedin şifreyi şifresi ne arkadaşlar paylaşırmısınız ltfen.:biggrin

banada gelmedi cevap :( Reklam olur die buradan vermek istemiyorsan hocam txt ile rapidden ver. Rapidin reklamı olmaz :)

Teşekkür Ederim Download Ettim Rar Şifresini P.M Olarak Yollarsan Sevinirim.

dostum kızacaksın biliyorum ama şifre soruyor :s

Dostum verecekmisin şifresini???

Teşekkür Ederim Download Ettim Rar Şifresini P.M Olarak Yollarsan Sevinirim.

yaws hani pm de attık cvp vermedin şifreyi şifresi ne arkadaşlar paylaşırmısınız ltfen.:biggrin

banada gelmedi cevap :( Reklam olur die buradan vermek istemiyorsan hocam txt ile rapidden ver. Rapidin reklamı olmaz :)

dostlar tek tek mesaj ile ulaşamadım şifreyi yukarda verdim admin arkadaşlrım kusura bakmasınlar

bu arada teşekkür matiğide unutmayın kork mayın teşekkür maitik imlecinizi yemez :)

sen rar şifresini düzgün ver ben sana bol bol teşekkür ederim...

Dostum download ettik senin şifreyi vermeni bekliyoruz... Vereceksen ver şifreyi...

Boşuna İndirmeyinnn
Şifre Yokk bu arkadaş başka bir siteden almış bu scripti oradada şifre yok kasmayın

Bence Topic Kapatılmalı

bencede kapatılmalı okadarda bekledik. boşuna indirmeyin arkadaşlar dosyalar açılmıyor

hay ben böyle seyin amina koyim....madem birsey vereceksin düzgün ver kardesim...niye bize eziyet cektiriyorsun

Geri