Mor ve ötesi bu akşam samsun daydı

The Squealer

Special Effects expert
Reaction score
0
mor ve ötesi konserlerine dewam ediyor bu akşam burda yane samsundaydı 2,5 satt lik konser de yeni albümlerindeki bazı şarkılarıda söylediler mor ve ötesi işte
:D anca bitti konser yeni geldim daha hadi musiğe dewam;)

yeni albüm sarkilari nasil albümü ne zaman cikaracaklar dedilermi

bu adamlar la ilgilide konusaçıyosunuz ya ne diyim size sanki konserde sölediklerini bilimyosunuz dinlenirmi bu adam demicem çünkü toplar mıs yani yazık abi siz degerli adamlar bunlarla ugrasmasın o cambaz sarkısını ne diye yazdı biliyosunuzdur zaten

yoq valla bilmioz:D

meLo' Alıntı:
bu adamlar la ilgilide konusaçıyosunuz ya ne diyim size sanki konserde sölediklerini bilimyosunuz dinlenirmi bu adam demicem çünkü toplar mıs yani yazık abi siz degerli adamlar bunlarla ugrasmasın o cambaz sarkısını ne diye yazdı biliyosunuzdur zaten

mantıksız konuşmayalım oke!
kulakdan duyma şelerle konuşuosun
arkadaşım. yakım tanıorum birebir
muhabbetim war geçen gelişinde
hatta birlikteydik samsuna
bu gelişinde şehir dışındaydım
gidemedim malesef :(

sen mi yakından tanıyosun anlatırmısın ozman Cambaz şarkısını kime yazdıklarını ARKADASIM .. muhabbetin ne üzerine albüm parcalarını kime yazdıklarını mı konusuyosun yada ne biliyim sponsorları flna mısın yoksa kankasımısın adamların mantıksız ne söledim onuda sölersensevinirim ozaman istegimi söle sana sölemişlerdir yakın arkdasıymıssın ya hade bakalım kolay gelsin ;)

benim kendileriyle aynı masada yemek yemişliğim var iiyi bi grup yani samsunuda seviolar bu 4veya 5inci gelişleri nese konsel olalı bi ay oldu konuyu güncellemişsiniz:D

Geri