'Mor ve Ötesi' Eurovision'a gidecek şarkıyı seçti

reavenn

qяσηι¢ υуυz
Reaction score
0
İnandığım iki şey var: Aynaya baktığımda gördüğüm,
mor_ve_otesi.jpg

"Mor ve Ötesi" grubunun, . Eurovision Şarkı Yarışması’nda Türkiye adına yarışacağı eser, 15 Şubat cuma günü açıklanacak.
TRT’den yapılan açıklamaya göre, bu yıl 20-24 Mayıs 2008 tarihleri arasında Belgrad’da düzenlenecek . Eurovision Şarkı Yarışması’nda, Türkiye’yi temsil edecek "Mor ve Ötesi" grubunun şarkısı belirlendi.
Eserin tanıtımı, 15 Şubatta kurumun Tepebaşı Stüdyosu’nda TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin’in de katılımıyla düzenlenecek basın toplantısında yapılacak.

milliyet

hayırLısı bekLeyeLim ve göreLim.. (;

iLk 3 kesinLikLe garanti, FoFeR demişti dersiniz :)
şarkıdan veya sesLerinin güzeLliğinden doLayı değiL harun bey
cemaat tendir :D

Mor ve Ötesi'nin iyi birşeyler yapacağını tahmin ediyorum..

hadi hayrlısı...

mor ve ötesi iyi bir grup
umarım iyi bir sonuç alırla
hayırlısı...

mor we ötesi için bu tür yarısmalara girmek o kdar qereksizki keyifleri bilir artık dinlemedıımı biliorum ben bu kadar alcalıcaklarını düşünmemiştim hiçbir amacı olmayan tamamen awrupa ülkelerindeki halkın cebinden parayı cekip almak için yapılan bi organızasyon mor we ötesi gibi isyankar kendi siyası düşüncelerini mübalalarla sarkılara yansıtan bi grup neden böle bi yarısmaya katılırı anlamıyorum umarım herşey istedikleri gibi olru yanlız şunu söylemeliyim tüm rock müzik yazarlarları artık mor we ötesinin iyice düştüklerini gereksiz yere baasarılarını riske attıklarını söylüyor okumak isteyenler gecen ayların yüksexes dergisini edinebilirse okusunlar...

İnşallah başarılı olur vatana millete hayırlı olsun..

Geri