Montano Sürekli Tahrik Konusu Açıyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nwdwnfds

Banned
Reaction score
0
Itinayla beygir bile terbiye edilir...ayı aslan it
adam galatasaraylı ama nedense daha çok fenerbahçeyle ilgili konularda daha çok geziniyo açtığı konulardan 1kaçı;

bu adam forumda sürekli tahrik konuları açmada ilk sırada o açınca ister istemez bende açıyorum ve daha sonra galatasaraylı 1 moderatör ''özellikle'' galatasaray aleyhine açılan konuları kilitliyo haber kaynağı vermeme rağmen ama nedense montanonun açtığı kaynağı belli olmayan asılsız konular günlerce açık kalıyor...

montano tahrik etme bizi hackhell spor bölümüne adil moderatör istiyorum 3 de aynı kafa

haklısın dostum bu olayı modlar görmüyor yada görmezlikten mi geliyor resmen tahrik edici konular açıyo adam modları göreve çagırıyorum

Forumu çok seviyosun fakat isyan ediyorsun daha uzlaşmacı bir tavır sergile belki o zaman daha faydalı olur.forumda son aldığım cezadan sonra tahrik içerikli ne mesajım olmuştur,ne de başlık açmışım senin şikayet ettiğin başlıkların hepsi kapalı ve o başlıklar yüzündende ceza almamışım

Tahrik Edici Mesajlara kapılmayın Böyle Bir Durumda Bölüm Modlarına Bildirin Geregini onLar yapıcaktır

ben inanıyorum ki bütün mod arkadaslar herkese tarafsız ve adil davranıyorlar.boyle olmalı aksi takdirde forum da bir güvensizlik bir hosnutsuzluk yasanır

arkadaşım peki senin avatarındaki tahrik edici resime ne demeli?????
eğerki spor bölümü modu isek buna da bişey demeliyiz....
şunu soyleyim montano Biz spor bölümü yöneticileri için
izlenilen bir arkadaşımız hatta ve hatta montano açtığı konular ve soylediği laflar
için ceza yiyen bir arkadaşımız eğerki yniden aynı tavırları sergilerse hiç korma
aynı cezaları yine Biz adil bir biçimde veririz

Not: senin en altta yazdığın spor bölümü modları hep aynı kafa dediğin..... lafa katılmıyorum
Biz ne kadar Hepimiz Galatasaraylı OLsak da her taraftara adil bir biçimde davranıyoruz...
Lütfen biraz kelimelerimizi düzgün secip Öle buraya Yazalım :goz:
İyi forumlar =)

ben inanmıyorum arkadaşım sizin adil olduğunuza realisti darkangele kaç kere şikayet ettim byerce yine öyle kolonimi oluşturdunuz siz adil değilsiniz

benim avatarım size tahrik cevabım zorunuza gitmesin sen kendin söylemişsin üçümüzde galatasaraylıyız diye...

arkadaşım peki senin avatarındaki tahrik edici resime ne demeli?????
eğerki spor bölümü modu isek buna da bişey demeliyiz....
şunu soyleyim montano Biz spor bölümü yöneticileri için
izlenilen bir arkadaşımız hatta ve hatta montano açtığı konular ve soylediği laflar
için ceza yiyen bir arkadaşımız eğerki yniden aynı tavırları sergilerse hiç korma
aynı cezaları yine Biz adil bir biçimde veririz

Not: senin en altta yazdığın spor bölümü modları hep aynı kafa dediğin..... lafa katılmıyorum
Biz ne kadar Hepimiz Galatasaraylı OLsak da her taraftara adil bir biçimde davranıyoruz...
Lütfen biraz kelimelerimizi düzgün secip Öle buraya Yazalım :goz:
İyi forumlar =)

Gereken cevap gelmiş.Tahrikden bahsediyosn avatarına bır bak once.Montano daha önce defalarca banlandı actıgı konulardan ötürü ve yazdıgı mesajlarla devam ederse yine banlanır biz burda kımsenin tarafını tutmuyoruz.
Nedense bu şiakyetleri edenler hep 2008 üyesi ve mesaj sayısı 100 gecmiyor -Neden acaba-
Tamam sen Fenerbahcelisin madem bi adaylık konusuda sen acda mod ol bakalım

ben inanmıyorum arkadaşım sizin adil olduğunuza realisti darkangele kaç kere şikayet ettim byerce yine öyle kolonimi oluşturdunuz siz adil değilsiniz

benim avatarım size tahrik cevabım zorunuza gitmesin sen kendin söylemişsin üçümüzde galatasaraylıyız diye...

bak Kardeş Şimdi Bölümün şikayet başlığına bakılmasını istermisin o zaman kimin ne yaptığını daha net görürüz.senin bu çirkin mesajlarını kimse okumak zorunda değil ayrıca insanları adaletsizlikle suçlama kim haksızsa ban cezası alır.

ben Gerekli cvp verdiğimi sanıyorum seninlede Tartışmaya girmeyeceğim:goz:
Biz spor bölümü modları olarak gereken ne ise onu yapıyoruz =)
sakıncalı bulduğun konuları şikayet başlığına yaz spor bölümündeki
hemen zaten müdahale edilir :goz: sen kafanı takma Arkadaşım
Herşey gayet yolunda =)

sacma sacma konusmayın gastedki haberi yazıo yarası olan gocunur dogruları görünce baskasına suc atıyosunuz

bak Kardeş Şimdi Bölümün şikayet başlığına bakılmasını istermisin o zaman kimin ne yaptığını daha net görürüz.senin bu çirkin mesajlarını kimse okumak zorunda değil ayrıca insanları adaletsizlikle suçlama kim haksızsa ban cezası alır.

spor modalrı çok ii de sende biraz problem vardı montano düzeldiysen bilemem

montanonun banlanması beni ilgilendirmez onun açtığı saçma sapan konular nedense açık kalıyo bizim açtığımız konular anında kitlenip geridönüşüme

realist byerce ve erdemliyiz forumu çocuk oyuncağına çevirdiniz devam edin siz

montanonun banlanması beni ilgilendirmez onun açtığı saçma sapan konular nedense açık kalıyo bizim açtığımız konular anında kitlenip geridönüşüme

Bak bana hakaret ettin modlarıda küçük düşürmeye çalışıyorsun adaletsizlikle suçluyorsun bu forumun 720 bin üyesi var sadece sen böyle bir başlık açtın 720 000 kişi adaletsizlikle suçlamamış sen hala çirkin ithamlarda bulunuyorsun sen Haddini aştın bile ban almaman bir mucizedir.

sende kitlenmicek konular aç ya allah allah çok saçma bence gayet adiller ben fenere laf attığımdan dolayı kaç sefer ban yedim :D banlanma sebebi ise spor bölümünde huzursuzluk yaratmak gördüğün gibi kim olursa olsn ceza uygulanıo kasma kendini

niye zoruna gitti işte hemen konuyu kapattır spor forumu olsaydı hemen kapatırdın demi

artık gerçekler günyüzüne çıkacak hepiniz umarım dersinizi alırsınız.

:hhmanD Sinirden gülüyorum yaa yazık valla .
Ne gerceiymiş bu o zaman ben sana şunu soruyum Montanonun actıgı o tahrik edici hani diyosun ya kapanmamıs konuları var kapamıyolar ve bakıyım buraya linkide görelim gercekleri verebilicenmi bakalım ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri