ѕσηυη¢υ
кιℓℓ ƒσя &#
- Reaction score
- 0
Değerli Büyüklerimizin Sayesinde Beyaz Sayfa açtık en Sevdiğim Siteme Kavuşmak Çok güzel Umarım Güzel Günler Geçiririm.:clap
Bir önceki şikayetimden GSİBRAHİM VE FOCA nicklerinin Fenerbahçe bölümünü defalarca karıştırıp defalarca ceza alan MONTANO'nun clon üyelikleri olduğu sonucu çıkmıştı.
Dün bir şikayetim daha oldu.Titanik19 nickli üyenin de MONTANO nun clon üyeliklerinden biri olduğu üzerine.Aldığım cevap şu şekildeydi
Titanicle aynı üye
Ne oldu bi problem mi var?
11 Mayıs günü yine huzursuzluk çıkartmaktan ceza alan Titanik19,iki gün sonra çıkıp değerli büyükleri sayesinde beyaz sayfa açtığını söylüyor.
Merak ettiğim şey izin veren yetkililerin,bu şahsın üç gün öncesine kadar forumda cirit attığından haberleri var mıydı?
Spor bölümü modları Realist,Erce,Lazish'in bu konu hakkındaki fikirlerini merak ediyorum.Çünkü onlar bu kişiyle benden daha fazla mücadele ettiler.
Attığı her art niyetli mesajla bölüm üyelerini kışkırtmayı becerebilen üyenin,ayrıca üç adet clon hesap açarak forumda icraatlarına devam etmesinin ödülü ilk hesabını açmak mıdır?
Şikayet ihbar hattına şikayetimi yapmıştım ancak konuyla yeterince ilgilenilmediğini düşündüğüm için ayrı bir başlık açma gereğini duydum.
Herkese iyi forumlar.Umarım forum kuralları çerçevesinde gereken yapılır ve üyeler en kısa zamanda bilgilendirilir.