monster YARDIMM

xtoorx

New member
Reaction score
0
slm arkadaslar monster notebook almayı dusunuyorum ama bu ntebooklar hakkında pek fzla bılgım yok .performans hakkında bı lafın yok ama benı esas endıseledıren bu notebookların servıs , kasa , ısınma , malzeme kalıtesı vs.

konuyu acmısken buraya uye olmamın sebebınıde soylemeden gecmeyeyım :
aradıgım konuları drıverları vs.lerın cogunu bu forumdan bulabılecegıme ınandıgım ve buyuk bır paylasım sıtesı oldugunu bıldıgım ıcın uye oldum . herkese sımdıden tesekkur ederım her turlu yoruma ıhtıyacım war cesıtlı notebok sorunları yasadım bu yuzden yardımcı olursanız sevınırım

tekrar tekrar saolun ...

Öncelıkle aramıza ojgeldın benım onerım toshıba yönündedir herkezın gorusu kendıne..tabı..kasa guzel kalıtelı ozellıklerı olarak da ıyı alırsan senı baya goturur...​

Hoşgeldin

Ben şu Anda Acer Kullanıyorum Ve 6 Aydır Hiçbir Sorunla Karşılaşmadım

Ayrıca Teknik Servis Açısından Mükemmel

Iyi Forumlar

arkadaslar kusura bakmayın yaa selam vermeden konuya atladım ozur dılerım bıraz canım sıkkın oldugu ıcın bu konularda...

toshıba bencede cok ıyı bı marka , dedıgın gıbı dayanıklılık acısından cok ıyı bı marka ama ben bırazda performans arayanlardanım

acer da fena degıl kasa yapısının toshıbayla pekte fazla bır farkı yok ama genede benım aklımı bu monsterlar celıyo , bıraz performans benım ıcın cok ıyı aslında asusun bır tane modelı war oda cok ıyı gelıyo gozume 2.5 ıslemcılı 250gb hdd 3 gb ram 512 atı rodeon hd2600 ekran kartı vs. cok ıyı gelıyo bana performansından da pek suphem yok ama atı kullanıcısı degılım o yuzden bılmıyorum atı ekran kartlarını bu yuzden zaten monster ı dusunuyorum fıyat acısındanda uygun gelıyo acıkcası 2500 cıvarı ıyı makınalar var ama sorun hangısı !!!

tekrar tekrar ozur dılerım slam vermeden konuya atladıgım ıcın

Acer'in 5920 serisine bak bence..

Geri