MonaLisaYiCizenKisi & By CaPTaiN

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

By CaPTaiN

New member
Reaction score
0
Monalisa'nın yanında Photoshop & Flash Bölümünde mod olmak istiyorum ve bu isteğimde en büyük neden Photoshop'u Monalisa Üstadımız kadar öğrenmek onun gibi biri olmaya çalışmak (zor) içindir... Hackhell'de çok çabuk büyüyor modların artması hackhell içinde iyi olacaktır... Ewet az çok yaptığım çalışmalar bilinior o bölümde ama çirkin ama güsel gerçi en büyük desteği bana Monalisa wericektir. :eek: Bu işten en fazla anlayan odur... O olabilir derde olamassam mod çok sewinirim ama o olur derde modda olursam daha çok sewinirim... :) Yorumlarınızı bekliyorum olumlu olumsuz hiçbir zaman bana ayıp olmaz... Mod olmuşum yada olmamışım hiç farketmes...
Alayına İsyan İnadına HackHeLL :alkol:

neden olmasın monaliza ve dıgerlerı ne dıycek bekleyelım bakalım

açıkça konuşmak gerekirse;
ben olmanı istemiorm
çünkü genelde paylaşımların adult üzerine
hatta daha önceden de 2 defa adult için modluk başvurusunda bulnumuşsun
ama 2'sinde de kabul görmemiş
eğer photoshop bölümünde işler yapmış olsaydın desteklerim
ama ben gördüğümü açıklıorm

mendo68' Alıntı:
açıkça konuşmak gerekirse;
ben olmanı istemiorm
çünkü genelde paylaşımların adult üzerine
hatta daha önceden de 2 defa adult için modluk başvurusunda bulnumuşsun
ama 2'sinde de kabul görmemiş
eğer photoshop bölümünde işler yapmış olsaydın desteklerim
ama ben gördüğümü açıklıorm

Saygı duyarım... Ama bi kere bile ban yemedim forumda sicilim temiz demekki forum kurallarını biliyorum... Neyse Saygılar...

olmaz ben istemiom bu captaindan adam mı olur ya ne bıcım ınsan bu ;)
şaka bi tarafa bencede ol +141324525 site cok fazla büyüyo 2 mod bı bolume az gelmeye basladı ( yakında bende aday olucam bıyerlere :alkol: )

captain bi bana avatar yapıcaksın bıde ben aday olunca banada + wericeksin dimi rüşvet :alkol:

olsun olsun ,ben destekliorum:)

Olay Leo Da biter artı senin çalışmaların var Ps de en azından çabalıyorsun Benden de sana +1

By CaPTaiN' Alıntı:
Saygı duyarım... Ama bi kere bile ban yemedim forumda sicilim temiz demekki forum kurallarını biliyorum... Neyse Saygılar...
benim zaten siciline bişey dediğim yok
ama açtığın konulara bakınca genelde hep adult üzerinesin
yanlış görmediysem 2 tane p.s. bölümünde konun war
vede benim fikrime göre bu iki konuyla mod olunmaması lazım
yanlış anlaşılma olmasın
By CaPTaiN'e herahngi bi gıcıklığım fln yok
sadece ben kendi görüşümü dile getiriorm

ben destek vermiyorum mod olsunda ne olursa olsun düşüncesinde

Kardeş paylaşımlarını ve photocop bilgini bilmiyorum orda mod olabilmek için programdan iyi derecede anlaman gerekli mononun olmadığı zaman sen olacaksın ve gelen bir soruya hııııııı dersen bence olmaz ama bilgin iyi ise vede monoda seni desteklerse çünki senle çalışacak olan o bende desteklerim kısacası mono bağlı.

J@CK@L' Alıntı:

Senin beni sewmediğini biliorum sende benim seni sewmediğimi biliyorsun...
Bişey sölemene gerek yoktu...
Oda senin düşüncendir saygı duyuyorum...

beyler sorun çıkartmayın
aranızda bi problem warsa onu aranızda özelden halledin
konu dağılmasın

ne desem sadece jac. mod olmadan önce iyidiniz onu biliyorum..
heralde yasanmıs bişiler var. olur takmayın sanal dünya burası
ben bu programları en az mono.. kadar iyi biliyom dersen dedikleri gibi hıııı demezsen sorulara, benden +100 destekçinim yine de son söz yönetimin

TaM DeSTêK...oLSuN..SeNDe ßu iSTeK oLDuKDaN SoNRa HeR$eYi YaParSiN KaRDe$iM ;)

burda her görevli yada user gibi yorum yaptım.zaten yonetım kararını verecek..

J@CK@L' Alıntı:

Banada öyle geliyo :eek: Neyse ben yine tarafsız olayım...

bendende eski oy cıkıor captana ! Paylasımalrı genellikle adultta

benim anlamadıgım birsey war jackal mod olduktan (butun payşlasımalrın yabancı adult resimler idi ve oraya mod olmak isitoyrdun 2 defada basvuru yapmıstın ) sonra baska bir siteye gittin burda butun paylasımlarına ara verdin ve orda s.mod oldun ve sorunlar cıktı ban yedin orada simdi site ismi vermek istemiyorum hatta ve hatta ben oraya yeni uye geldiğimde bana kafa tutuyordun hatırlarsan yok fiilan dersen sana pmden lnkte veririm şimdi dönup dolasacagın yere yani buraya geldin ne diyeyim son karar yonetimin yinede !

DarK_BlaDe' Alıntı:
bendende eski oy cıkıor captana ! Paylasımalrı genellikle adultta

benim anlamadıgım birsey war jackal mod olduktan (butun payşlasımalrın yabancı adult resimler idi ve oraya mod olmak isitoyrdun 2 defada basvuru yapmıstın ) sonra baska bir siteye gittin burda butun paylasımlarına ara verdin ve orda s.mod oldun ve sorunlar cıktı ban yedin orada simdi site ismi vermek istemiyorum hatta ve hatta ben oraya yeni uye geldiğimde bana kafa tutuyordun hatırlarsan yok fiilan dersen sana pmden lnkte veririm şimdi dönup dolasacagın yere yani buraya geldin ne diyeyim son karar yonetimin yinede !

BEn hiç biyere gitmedim dostum sadece o siteye rica üstüne yardımcı oldum ve bazı nedenlerden dolayı ayrıldım ama hep Hackhell'deydim ve hep öle olacak...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri