MonİtÖr tİtrİyor

bilalhan

New member
Reaction score
0
değerli arkadaşlar;
okula uğradım cocugu bırakmaya sınıfındaki bilgisayar monitörüne görüntü vermiyordu.Monitörden yada ekran kartından diye düşündüm bilgisayarcıya gittik remini degiştirdik görüntü geldi ondan sonra okula götürüp taktım görüntü geldi.Ama bu seferde monitör titreme yapıyordu sağlam bir monıtor taktım oda tıtreme yapıyor kafayı yıyecegım neden kaynaklanır bir görüşü olan varsa lütfen cevap yazsın. aklıma elektırık hatlarımı arızalı olabılırmı acaba yada bılgısayara bağlı 4 hoporlere bağlı bufır var yapabılırmı?monıtor normal tuplu monıtor;yanı anlayacagınız sınıfa gıren sağlam monıtorde goruntu tıtrıyor.

Monitörlerin etrafına güçlü manyetik alanı olan elektronik aygıtlar koymamaya çalışın.Hoparlör gibi mesela.Hoparlörler fazla yakınsa ondanda titreme yapabilir.

Voltaj düşüklüğünden de kaynaklanır, ayrıca kullanılan VGA kablosu oksitlenmiş de olabilir.

Bu arada bilgisayar hoparlörleri durumu etkilemez çünkü manyetik koruma özellikleri vardır.

Ekran kartı slottan oynamış olabilir.vga kablosunda sorun olabilir yada bilgisayarcının kullandıgı ekranla monitorunuzun ekranı arasında cozunurluk yada heartz uyumsuzlugu olabilir.

Geri