Modlardan Şİkayetİm Var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

neprolep

New member
Reaction score
0
Ben bu foruma factotum adıyla kayıtlıydım.fakat sebep gösterilmeden 3 ay banlandım.Ne bir hakaret ettim ne de baska birsey.forumda insanlara hakaret edenler çok kaba uslupta konuşanlar banlanmıyor( sanırım eski oldukları için) ama ben sebepsiz yere banlanıyorum.Banlanma sebebimi öğrenmek istiyorum.Ayrıca banlayan kişileri denetleyen kimse var mı merak ediyorum.Burası demokratik bir platform sanıyordum ve bende o demokratik platformda düsüncelerimi paylasıyordum (kimseye hakaret etmeden) Şimdi sayın mod diyecek ki forum kurallarına aykırı davrandın bana açıklasın neye aykırı davrandım. Forum kurallarının çıktısını alıp monitöremi yapıştırsaydım.Uyarı falan olmadan direk banlanıyorum.Eğer banlı kalacaksam üyeliğimin iptalini istiyorum. (yanlış yere konu açtı diye banlamasınlar bide,nitekim serbest kürsüden iyi yer mi var bu konu için)

ßilader ßurda kimse kimsenin Hakkını yemes..Mutlaka vardır ßişi..

evet bu konuyu acman için daha iyi bir yer var... öneri ve şikayetler hatta ondan önce öneriler ve şikayetler bölümünde Neden Banlandı ? adı altında bir bölüm var orayı oku... kimse durduk yere banlamaz... emin ol bi nedeni vardır...

var serbest kürsüden iyi yer . Şikayet ve öneri başlığı .
sebebi vardır sebepsiz kimse banlanmaz .
Eski üyelerin ban listesi yenilelerden fazla .
senin dediklerini birçok yeni üye fazlasıyla yapmasına karşın banlanmaları ya geç oluyor yada uyarı alıyorlar yeni oldukları için .
Eski üyelerse uyarının ardından direk banlanıyor .
Çünkü eskilerin kuralları daha iyi bilmesi lazım .
( yanlış mıyım ama yenilerinde kuralları öğrenmesi lazım . )

factotum KaRma 06-02-2007 7 Gün 06-09-2007, ~04:00 PM 1 Gün, 3 Saat

seni banLayan kişi Karma ve ban süren 3 ay değil Karma geldiğinde nedenini sana söylüyecektiR.

hiç kimse sebebsiz yere banLAnmaz..

konu şimDilik kapaLıdır. Karma geLdiğinde konuyu açıp sana cvp yazıcaktır.

böLüm modunun şikayetiyLe banLadim sanirim.. son mesajLarina ßi göz attım

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=266334

üstte vermi$ oLDuqum Linkte 40 mesajLık bir konuda 10 mesaj senin üyeLerin mesajLarını aLıntı yaparak mesajLar yazıp ßaşkalarına mesaj hakkı doğurmu$sun.. yeterLi sebep sanırım..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri