Modlara tam yetki...

al_turk

Banned
Reaction score
0
Slm arakadaşlar yaf benim sitede modlar modcp ye giremiolar daha dorusu öle bir yer görünmüor hiçbirinde ne yapayımki modcp açılsın bide mod yaptıımda can ban usersisn yanındaki kutucuğada tıklıom yinede hiçbiri kimseyi banlayamıor konu silemiolar kafayı yicem bu ne biçim modluk diolar modluumuzu geri al filan yardım edin pls :(

Keskin bi bakabilcenmi görürsen bi cvp yaz pls...

al_turk' Alıntı:
Slm arakadaşlar yaf benim sitede modlar modcp ye giremiolar daha dorusu öle bir yer görünmüor hiçbirinde ne yapayımki modcp açılsın bide mod yaptıımda can ban usersisn yanındaki kutucuğada tıklıom yinede hiçbiri kimseyi banlayamıor konu silemiolar kafayı yicem bu ne biçim modluk diolar modluumuzu geri al filan yardım edin pls :(

SIMDI DOSTUM VALLA ANLATMAK ISTEDIGINI ANLAMAK ICIN YARIM SAAT OKUDUM :) SIMDI MODCP SADECE SMODLARDA OLUYOR YANI NORMAL BI MODERATOR ONA GIREMIYOR HATTA GOREMIYOR BILE :) SORUNU BIRAZ DAHA DETAYLI YAZARSAN YARDIMCI OLMAYA CALISIRIM...

hocam modlari admin cp ye bile sokarsin. hatta uyeleride. mod admincp mi$ farketmez $imdi yapman gereken

Admin cp >> Kullanici Gruplari >> Moderator'u sec >> en altta mod cp admin cp war orda bu konuyu ve bircok yetkiyi oradaki $iklardan editlersin..

ama benden tavsiye herkese panel werme ark in sitesine mod cp den yonlendirme ile index atildi.

ben bi uyarim dedim .. ;)

Geri