Modern Warfere 2 Online hakkında bir soru. Umarım cevaplayan birileri çıkar.

sinceee

New member
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar. Ben geçenlerde yeni PS3 aldım. Mağlum oyunlar çok pahalı bende internetten 2. el almaya karar verdim. Almak istediğim oyun Modern Warfare 2. Acaba bu oyunu 2. el alırsam kendi PS3 ümde online oynayabilirmiyim? Online oynamak için bir kod ya da şifresi varmı? Varsa bunu benden önceki kişi kullandıysa ve ben aldığımda artık benim PS de bu şifre ya da kod geçersiz sayılırmı? Bu merakımı giderebilirseniz çok sevinirim.

Ayrıca sormak istedğim bir soruda ben PS3 ü Teknosa'dan aldım. Acaba hangi oyunları çalıştırıyor bu cihaz. Yani bölege sorunu gibi ya da yok bu pyun PAL falan diyorlar. Ben çok bilgisizim bu konuda kusura bakmayın yanlış şeyler yazıyorsam. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Hepinize iyi günler dilerim arkadaşlar :001_smile:

Merhaba arkadaşlar. Ben geçenlerde yeni PS3 aldım. Mağlum oyunlar çok pahalı bende internetten 2. el almaya karar verdim. Almak istediğim oyun Modern Warfare 2. Acaba bu oyunu 2. el alırsam kendi PS3 ümde online oynayabilirmiyim? Online oynamak için bir kod ya da şifresi varmı? Varsa bunu benden önceki kişi kullandıysa ve ben aldığımda artık benim PS de bu şifre ya da kod geçersiz sayılırmı? Bu merakımı giderebilirseniz çok sevinirim.

Ayrıca sormak istedğim bir soruda ben PS3 ü Teknosa'dan aldım. Acaba hangi oyunları çalıştırıyor bu cihaz. Yani bölege sorunu gibi ya da yok bu pyun PAL falan diyorlar. Ben çok bilgisizim bu konuda kusura bakmayın yanlış şeyler yazıyorsam. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Hepinize iyi günler dilerim arkadaşlar :001_smile:

Oyunun onLine oyun için şifresi mevcut.
BiLdiğim kadarı iLe bu kodu aynı anda 2 kişi kuLLanırsa bLoke ediLiyor.
Sadece kendin kuLLanırsan sorun oLmadan oynayabiLirsin.

PS3 sadece orijinaL ps3 oyunLarını açıyor diye biLiyorum ben.Ama Playstation Network'ten ücretsiz demo oyun indirip oynayabiLiyorsun.

pek fazLa detayLı biLmiyorum umarım yardımcı oLabiLmişimdir.

Oyunun onLine oyun için şifresi mevcut.
BiLdiğim kadarı iLe bu kodu aynı anda 2 kişi kuLLanırsa bLoke ediLiyor.
Sadece kendin kuLLanırsan sorun oLmadan oynayabiLirsin.

PS3 sadece orijinaL ps3 oyunLarını açıyor diye biLiyorum ben.Ama Playstation Network'ten ücretsiz demo oyun indirip oynayabiLiyorsun.

pek fazLa detayLı biLmiyorum umarım yardımcı oLabiLmişimdir.

Çok teşekkür ederim cevabın için ama bu konuda kesin bilgisi olan arkadaşlarda yazarsa çok sevinirim

Cd yi 2 ci el alıyorsun dımı ? ve cd key ine active edilmiş ve kayıtlanmıs bır sıfre varsa onlıne oynayabılmen ıcın onada gereksınım duyacaksın ve senden once alan yanı gercek sahibi cd nin active etmısse onu alıp degıstırmen gerekıyor yoksa oynayamazsın.
2 ci soruna gelınce sadece orjınal cd lerı oynatabılıyorsun o dedıklerını xboxta tamamıyle oynatabılıyorsn fakan ps3 te sadece orjınal cd..

yok başkası kullanamaz cd si sende olduğu sürece playstation network id alıcaksın o şekilde oynarsın sana tavsiyem üyelik alırken adını ingiliz ismi ülkeni ingiltere şehrini londra falan yap sanırım bazı oyunlarda türkiye üstünden oynayamıyorsun ve hakların kısıtlanıyor

bazı yerler var aletin direk içindeki bi devreye lehimle bypass yapıyorlar ve artık korsan oyunlarıda çalıştırabiliyorsun.Konyadaysan yardımcı olabilirim.
online mevzuuna gelince cd sende olduğu sürece sorun yaşamazsın

Geri