moderatör arkadaşların dikkatine !!!

mevsimsizz

New member
Reaction score
0
herkese merahabalar...

öncelikle böyle bir sitenin var olmasından ve paylaşımlarınızdan ötürü kucak dolusu sevgi ve teşekkürlerimi sunuyyorum...

pazartesi gününden beri Delta Force: Xtreme adlı oyunu arıyorum.. forumda bir kaç yerde bazı arkadaşların full oyunlar , hiçbir yerde bulamıyacağınız oyunlar..vb gibi başlıklar altında yayınlanan linklere tıkladığımda ya linkin ölü olduğunu yada başka bir siteye yönlendirildiğimi görüyorum ama bu sitelerde bile sorunuma çözüm bulamıyorum...

1. madem başka sitelere yönlendirme serbestse neden bu site kuruldu ?
2. kırık veya ölü linkler neden kaldırılmıyor..
3. kaldırılan kırık veya ölü linklerin yerine yenisi neden koyulmuyor..
4. çoğu paylaşım başka sitelerden değişiklik olmaksızın alınıyor ve kendi paylaşımlarıymış gibi gösteriliyor.. Neden ?

eminim bu soruları sormak için benim bu sitede neler yaptığımı soracaksınız.. haklısınız pek paylaşımda bulunmadım ama boş yerede sömürmedim paylaşımlarınızı? bütün indirdiğim dosyalara teşekkür etmişimdir. ama paylaşımda bulunmamama rağmen bu soruların cevabını siz degerli mod arkadaşlardan alacağımı ve Delta Force: Xtreme adlı oyun ile ilgili çözümlerinizi bekliyeceğim...

sevgiler&saygılar

paylaşımlarınızı diyorsun çoğul eki kullanıyosun ama yaptıgın tesekkur sayısı 1 bu nası olucak ? .... bu arada ınan bana ölü link denk gelmedi senin baska sıtelere yonlendırıyo dedıgın olay rapidshare fılan olmasın ?

İSPİK arkadaş, yazdıklarımı iyi okusaydın sizi eleştirmeye pek hakkım olmadığımı zaten ben kendim belirttim.. bu yüzden olaya böyle yaklaşırsan sevinirim... hem sen bir moderatör olarak konuyu açtığım yerin ÖNERİ VE ŞİKAYET bölümü olduğunu unutmuşun sanırım.. çünkü benimkisi sadece bir öneriydi.. dikkate almak sizin elinizde...

açılan siteler rapid veya başka bir yükleme sitesi değil.. eğer forumu iyice gezmiş olsan veya forumda Delta Force: Xtreme diye bir arama yapmış olsaydın sorunum hakkında daha akılcı ve yapıcı bir çözüm getirebilirdin...

neyse... dedimya benimkisi bir öneri..

sikayet ihbar hatti basligimiz da reklam yonlendirme kirik linklerin bildirilmesi icin acik arkadasim
konuyu acmis oldugun bolume yani oneri ve sikayetlerde sabit bir baslik bakabilirsin

once sitede kendini bi tanıtla iyi anlamda
yardımcı olduğunu gorelim sonra tartısalım
ayrıyetten oyun bolümü modlarına dır sikayetın

genelleme yapmısısn.
+yonlendırdığı siteler
oyun alanınıda kendını kanıtlamıs sıteler rapid tarzı upload sıtelerıde cabası arkadasım.

öyle havaya laf atmak kolay ama kırık linkleri temizlemek için sabahladığımı biliyorum

hangi konuda sorun varsa bölüm moduna pm yoluyla linki bildirmen sorunu çözmende ilk öncelik olsun

freemitnick' Alıntı:
forum üyeliği gibi üyelik gerektiren sitelere link vermek yasak kaldıki sen
http://www.hackhell.com/showthread.php?t=228563&highlight=Delta+Force:+Xtreme
bu konuda isteğini daha bugün yapmışsın..
http://www.hackhell.com/showthread.php?t=65478&highlight=Delta+Force:+Xtreme
burada ise linkler ölmüş..

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=191286&highlight=Delta+Force:+Xtreme
bu konuda ise forum üyeliği gerekmiyor... yani sorun yok..

evet başka sorun?

herseyi acıkLamıssın aqa eywaLLah.

sizi anlamak gerçekten güçç...

verdiğiniz linklere tıklayın... hangisinde DELTA FORCE EXTREM adlı oyunu indirebiliyorrsunuzki ? rapid veya benzeri upload sitelerininde dosya indirmeyi iyi bilirim ama sorun bu değil tamammı !! tamamiyle başka bir web adresine yönlendirilyorsunuz ve burasıda boşa çıkıyor...

neyse açıkçası sizinde dediğiniz gibi misafir umduğunu değil ama bulduğunu yer...

bu sorunu başka bir web adresindede paylaşıma açtım ama sizin gibi nezaketsiz davranmadılar... isteyen olursa sorunuma çözüm bulan web sitenin adresini özel olarak mailine atabilirm...

tekrar sevgiler...

mevsimsizz cevaplarin hepsi aciklayici cevaplar ama sen nedense alman gereken mesaji hala alamamissin ve bilerek bizi kotu cikarmaya calisiyorsun,
sana yukarida ne denildi hackhell deki kural disi konulari bildirebilecegin sikayet ihbar hatti basligi var o mesaji goz ardi ediyorsun nedense ?
Amacin neyse acik ve net ol, bu kadar kisi sana aciklama yaptigi icin mutlu olman gerekirdi

mevsimsizz' Alıntı:
bu sorunu başka bir web adresindede paylaşıma açtım ama sizin gibi nezaketsiz davranmadılar
tekrar sevgiler...

Sen eve nasıl girdiysen biz de sana o tarzda hoşgeldin dedik. Bunda art niyet araman yersiz.

beni yanlış anladığınızı düşünüyorum hala...

ben sorunumu size izah ederken en bşta size teşekkür ve saygılarımı sunmuş, böyle bir eleştiri veya öneriye hakkım olmadığınıda en başından belirtmiştim...

artık burada sizin zamanını almak istemiyorum ... bundan sonra gerektiği gibi belirtilen konu başlıkları altında açarım sorunumu...

hepinize sevgiler...

mevsimsiz söledıgınde haklısın, ancak istedigin oyun linkleridaha önce paylasılmıs ve uzerınde uzun süre gectıgı ıcın paylasılan lınkler ölmüş, ardından bir arkadas hoş bir site adresı vermıs site icerısınde yaklasık 300 tane oyunun download lınklerının oldugu, acıklama kısmında Delta Force Xtreme ın de ısmı gecıyor ama takdır edersınkı bolum yonetıcılerı konuda ısmı gecen her oyunun verılen adreste karsılıgının olup olmadıgını kontrol etmesı mumkun degıl. Sonuc olarak bugun sen ıstekte bulunmussun ve ıstegıne cvp gelmesını beklemeden kalkıp hemen eleştiride bulunmussun ki bu elestırıde bıraz gereksız olmus. Bundan sonra bır ıstegın oldugunda istegine cevap verılmesı ıcın hemen eleştiri yapmak yerıne biraz bekle derim...

DARK ANGEL sana sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum... benim yapmak istyediğim sadece bu sorunlu linkler konusunda bir öneride bulunmaktı... o yüzden böyle bir şey yaptım...

neyse dediğim gibi bundan sonra daha dikkatli olurum... gösterdiğin ilgi ve alakaya yürek dolusu teşekkürler... :)

sevgiler...

arkadaşım sana sadece 1 paylaşımımı örnek gösterebilirim.

5 forum aynen kopyala / yapıştır yapmış. rar pass bile www.hackhell.com/revolation hatta resimlerde bile dosya bilgilerinde revoPC yazıyor, başlık bile aynı. adamlar utanmadan kalkıp kendi emeğim demiş. hepsini düzelttirdim. benim daha birçok paylaşımım aynen çalınmış ve diğer mod ve s.mod arkadaşlarımın da konuları aynı durumda ki onların paylaşımları beni kat-kat katlar... başka forumlarda konu altında alıntıdır notu bulamazsın ama bizim forumda bulabilirsin. çok forum var sanki bizim forumu almışlar başka tema koyup kullanmışlar. kibarca konuşuyorsun ama bu birazda üstü kapalı bir propaganda geldi bana... modların 24 saat uykusuz kalıp bölümlerini düzenlediklerini belitirim. lütfen biraz saygılı olun. varsa öyle linkler bildirin arkadaşım ihbar hattına... böle konu açıp ilgi çekmeye gerek yok. istek varsa oyu bölümünde istek yapın... locket pleas!!!

Sorunlu linkılerin temizlenmesi için herkes çalışıyor. Biz de istemiyoruz kırık link olsun..

Bu konuda temizlik operasyonları da yapıyoruz. Bu kadar büyük bir forumda, kaç mesaj ya da kaç konu var bir düşün. Sana rastlayan kırık linkler nedeniyle herkesi sorumlu tutamazsın. Bu linkleri ihbar hattına bildirirsin. Takip edemediğimiz yerlerde üyeler bize yardımcı olsun diye o başlık açıldı.

Ya da en azından oyunlar başlığı altında şikayet bölümü var oraya da yazabilirdin

Geri