Moderatör % Admin sorunu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fener25

New member
Reaction score
0
Moderatör veya adminler işlerini yapmayı bilmiyorlar.

Bir konu açmışım. Diğer bir üye bu konu açıldı yazdı. Bende konunun değişikliliğinin neresinde olduğunu açıkladım. Yani konu aynı konu değil sadece benzer.

Moderatörmü Adinmi ne üyenin yazdığı aynı linki vermiş açıklamamı okumadan sonrada konumu kapatmış. Ama haksızlık bu.

Konum:http://www.hackhell.net/geri-donusum-kutusu/580388-dosyalarinizin-rengini-degistirin.html

Moderatörleri uyarın!!!! İşini doğru düzgün yapsınlar yoksa üyeler burdan yavaaş yavaaş gider. Örneğin ben. Daha bu gün üye oldum moderatör -admin nese adamlar bütün konularımı kapattılar. Hemde doğrudüzgün araştırmadan bu ne biçim forum lan. Böyle şeymi olur.

ßuyur ßurdan Yak :hhmanD

Paylaşılan her 2 konudaki programda aynı işlevi görüyor o yüzden kapatılmış olabilir ..

Bende kurallara uymayan iki konusunu kapattım bir saat kadar önce.

Özgür; Arkadaş beni şikayet etmemiş. Çünkü benim kapattığım konunun linkini vermemiş. Seni şikayet etmiş. :p

programLar böLümünün 1.maddesi

1. Konu başlıklarında program ismi ve Programın versiyonu belirtmek zorunludur. [ Örnegin WinXp Manager v1.50 vß ]

konu başLığı kuraL dışı
bundan doLayı biLe kapatıLabiLir konu

edit : ayrıca dosyada başka forumun rekLamı da mevcut
konunun kapatıLması için 2.gerekçen de hazır

Bende kurallara uymayan iki konusunu kapattım bir saat kadar önce.

Özgür; Arkadaş beni şikayet etmemiş. Çünkü benim kapattığım konunun linkini vermemiş. Seni şikayet etmiş. :p

Farkındayım aßi Şimdi ARkadaŞIN Sorununa Cevap VereLim Sonra Karşısında OgLu oLmadıgını ÖgreteLim ;

Program ßöLüm KuraLLarı ==> http://www.hackhell.net/programlar/521589-programlar-%DFolum-kurallari.html

1. Madde Derki ; Konu başlıklarında program ismi ve Programın versiyonu belirtmek zorunludur. [ Örnegin WinXp Manager v1.50 vß ]

13. MaddeDe ŞunLarı SöyLüyor ; Program VermeDeN önce Arama YaPINIZ Eger Program VeriLmişse Lütfen ProgramI PayLaşmayınız. Konunuz SiLineceKTiR..

1. Madde Geregi Açtıgının Konu ßir Kere ßöLüm KuraLLarına Aykırı ;

Konu ßaŞLıĞın ; Dosyalarınızın Rengini Değiştirin.

Senin Konunu ßöLümde Tutmam Forumda Kaos Yaratır. Tüm gün SöYLüyorum Arama Yapın Ve ßöLüm KuraLLarı 1. Maddeyi Okuyun AMA ISrarLa Okumuyor Konu Açıyorsunuz Ve Sonra Dogru Öneri ŞikayetLere gideLim ßöLümü Ve ßöLüm MoD Veya MoDLaRINI Rencide edeLim OLay GerÇekten Çok GüzeL Tren Raya Oturmuş ßir ŞekiLDe Devam ediyor.

ßenim Savunmam ; Forumdan Hiç ßir Çikarim Ve Forumda Hiç ßir Kimseye Garezim Yok. ßöLüm KuraLLarını Kafama Göre Hergün YeniLemiyorum ßöLüm KuRaLLarı en Son YeniLeme / GünceLLeme Konu KnowN tarafindan (01-14-2009 Saat 07:48 PM ) degistirilmistir..

2. Derdime geLince senin Karşında ßaßanın Uşagı Veya OgLu Yok O Lan KeLimesini Yersin ßasar gidersin. Konuna VeriLDi Lan yazmışsam ßuraya gELir Lan dersin Agzımı Açmam.. Terßiyeni Takın Forumun Keyfini Çıkar Veya Üst SaĞ KöŞedeN [ ÇıkıŞ ] TıKLanır..

İyi ForuMLar..

Önce nasıl yazman gerektiğini öğren, sonra eminim konuların kapanmaz. Tamam mı "lan"(!)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri