Modeminizin Hızını Artırın

BestBoy`

●мєтaмσяF
Reaction score
0
Alıntıdır.
Denetim Masasından Modem'e girin. Çıkan menüde özellikler seçeneğine girin. (Bağlantı noktası seçeneğinde yazılı seçeneği unutmayın. örnek: com4)Üst menüden Bağlantı seçeneğine oradan da Gelişmiş bölümüne girin.Diğer ayarlar bölümüne S11=40 yazın ve tamam deyip kapatın. İş bu kadar değil! Başlat menüsünden Çalıştır seçeneğine sysedit yazın ve enter'a basın. C:\WINDOWS\WIN.INI penceresine gelinceye kadar önünüze gelen pencereleri kapatın. win.ini penceresinde aşağıdaki seçeneğine kadar gelin. Modeminiz hangi porttaysa o satırı benimkinde olduğu gibi "921600,n,8,1,p” haline getirin. Modeminizin hangi portta olduğunu bağlantı noktası seçeneğinde görmüştünüz. Bütün iş bu kadar! [Ports] LPT1:= LPT2:= LPT3:= COM1:=9600,n,8,1,x COM2:=9600,n,8,1,x COM3:=9600,n,8,1,x COM4:=921600,n,8,1,p

Konu nun doğru yeri burası mı bilmiyorum ama işe yarıyor..

yararlı bi bilge heralde cok sagol teşekkürler deneycem ama önce bi format atcam buugn ondan sora bakacam inş işe yarar

kardeş bu uzaktan bizim porta girmelerini sağlamasın sakın... !!

bu konuda uzman olanlar bi el atsın bakalım bilgi doğrumudur işe yararmı , yararından çok zararı mı vardır ????

Biyolog öyle olduğunu zannetmiyorum ama yine de bi incelensin ttnet modemlerinde çok işe yarıyor..

Geri