Modemden Pc Ye Nasil Sizilir

microtonik

New member
Reaction score
0
BİR YAZIDA OKUDUM ARKADAŞLAR PC YE NASIL SIZILACAĞINI SORUYORLARDA BENDE YAZAYIM DEDİM

1-ONCE KURBANI BELİRLEYİN İP SİNİ ALIN
2-essential nettools GİBİ BİR PROGRAM SAYESİNDE SIZA BİLİRSİNİZ
EĞER YOK AGA BEN LAMER DEĞİLİM PROGRAMLA İŞİM OLMAZ DİYORSANIZ CANIMSINIZ ANLATAYIM:
BAŞLAT=>ÇALIŞTIR=>CMD YAZ ENTERLA
ÇIKAN SAYFAYA SİYAH BİR SAYFA :) KOMUT İSTEMİ

net use \\kurbanın ip nosu\ipc$ /u:"admin" "admin"

arkadaşlar bu sona "admin" yazmamın amacı modemin şifresi eğer modemin şifresi kullanıcı tarafından değiştirilmediyse "admin" "admin" yada "root" "root" dur yada "admin" "zoomadsl" dir vikinglerde genelde "root" "root" dur am siz deneyin bir şey kaybetmezsiniz .

şimdi eğer ip doğruysa ve arkadaşın modem korumalı değilse başardınız demektir

şöle bi yazı ile karşılaşırsınız "komut başarıyla gerçekleştirildi" eğer ip yanlış veya modem korumalı ise "67 sistem hatası oldu yazısıyla başbaşa kalırsınız

sonra diyelimki sızmayı başardınız öylese şimdi siyah sayfayla ne yapabilirim diyeceksiniz :D

siyah sayfadan kurtulmak için
başlat=> ayarlar => denetim masası=> yönetimsel araçlar=>bilgisayar yönetimi=>
ve karşınıza çıkan sayfada araç çubuğundaki eylemler sekmesine tıklayıp başka bilgisayara bağlan diyoruz ve sadece ip yi yazıp tamama tıklıyoruz bu kadar artık bilgisayar sizin elinizde :D

20 tane makina denedim, hepsinin modemine girdim ama bu yöntem işe

yaramadı... bayadır aradığım bişey, görünce sevindim ama pek işe yarar bişey gibi

görünmüyor.. başka deneyen arkadaşlar var mı?..

ben denerim sonucu yazarım

beyler bunda bi sakatlık olmasın bu arkadaş zarf atıyo ve bizim açmamızı beqliyo yane kendi elimiz ile ıp adresimizi alıyo olabilir mi ?

epgu_54' Alıntı:
ben denerim sonucu yazarım

beyler bunda bi sakatlık olmasın bu arkadaş zarf atıyo ve bizim açmamızı beqliyo yane kendi elimiz ile ıp adresimizi alıyo olabilir mi ?

:D abartma epgu, net.exe'den ip'mizi nasıl çalacak.. olay mantıklı yalnız sanırım
geçerliliği bitmiş bir durum, bu tür açıkları veren modemler ve pc'ler bu zamanda

çok zor bulunuyor.. paylaşım için teşekkürler yine de...

yahu zaten paylasıma acıksa telnet en iyisi böyle programla filan ugrasana kadar ama modeme girmek biraz paylasıma acık pc lere girersiniz :)

Ya Arkiler Modemden Urasına KAdar YEdirin Bi Trojen En Kıyagı DEilmi :):):):):)

eet arkadaşlar birde 139 nolu port açmaznız lazım

başka fikri olan var mı arkadaslarr bu konuyla ilgili ...

benim kurbanın ip'si 81.214.120.79 olay biraz kişisel ne yapmak lazım modem korumalı galiba yekiniz yok dioo

Geri