microtonik
New member
- Reaction score
- 0
BİR YAZIDA OKUDUM ARKADAŞLAR PC YE NASIL SIZILACAĞINI SORUYORLARDA BENDE YAZAYIM DEDİM
1-ONCE KURBANI BELİRLEYİN İP SİNİ ALIN
2-essential nettools GİBİ BİR PROGRAM SAYESİNDE SIZA BİLİRSİNİZ
EĞER YOK AGA BEN LAMER DEĞİLİM PROGRAMLA İŞİM OLMAZ DİYORSANIZ CANIMSINIZ ANLATAYIM:
BAŞLAT=>ÇALIŞTIR=>CMD YAZ ENTERLA
ÇIKAN SAYFAYA SİYAH BİR SAYFA KOMUT İSTEMİ
net use \\kurbanın ip nosu\ipc$ /u:"admin" "admin"
arkadaşlar bu sona "admin" yazmamın amacı modemin şifresi eğer modemin şifresi kullanıcı tarafından değiştirilmediyse "admin" "admin" yada "root" "root" dur yada "admin" "zoomadsl" dir vikinglerde genelde "root" "root" dur am siz deneyin bir şey kaybetmezsiniz .
şimdi eğer ip doğruysa ve arkadaşın modem korumalı değilse başardınız demektir
şöle bi yazı ile karşılaşırsınız "komut başarıyla gerçekleştirildi" eğer ip yanlış veya modem korumalı ise "67 sistem hatası oldu yazısıyla başbaşa kalırsınız
sonra diyelimki sızmayı başardınız öylese şimdi siyah sayfayla ne yapabilirim diyeceksiniz
siyah sayfadan kurtulmak için
başlat=> ayarlar => denetim masası=> yönetimsel araçlar=>bilgisayar yönetimi=>
ve karşınıza çıkan sayfada araç çubuğundaki eylemler sekmesine tıklayıp başka bilgisayara bağlan diyoruz ve sadece ip yi yazıp tamama tıklıyoruz bu kadar artık bilgisayar sizin elinizde
1-ONCE KURBANI BELİRLEYİN İP SİNİ ALIN
2-essential nettools GİBİ BİR PROGRAM SAYESİNDE SIZA BİLİRSİNİZ
EĞER YOK AGA BEN LAMER DEĞİLİM PROGRAMLA İŞİM OLMAZ DİYORSANIZ CANIMSINIZ ANLATAYIM:
BAŞLAT=>ÇALIŞTIR=>CMD YAZ ENTERLA
ÇIKAN SAYFAYA SİYAH BİR SAYFA KOMUT İSTEMİ
net use \\kurbanın ip nosu\ipc$ /u:"admin" "admin"
arkadaşlar bu sona "admin" yazmamın amacı modemin şifresi eğer modemin şifresi kullanıcı tarafından değiştirilmediyse "admin" "admin" yada "root" "root" dur yada "admin" "zoomadsl" dir vikinglerde genelde "root" "root" dur am siz deneyin bir şey kaybetmezsiniz .
şimdi eğer ip doğruysa ve arkadaşın modem korumalı değilse başardınız demektir
şöle bi yazı ile karşılaşırsınız "komut başarıyla gerçekleştirildi" eğer ip yanlış veya modem korumalı ise "67 sistem hatası oldu yazısıyla başbaşa kalırsınız
sonra diyelimki sızmayı başardınız öylese şimdi siyah sayfayla ne yapabilirim diyeceksiniz
siyah sayfadan kurtulmak için
başlat=> ayarlar => denetim masası=> yönetimsel araçlar=>bilgisayar yönetimi=>
ve karşınıza çıkan sayfada araç çubuğundaki eylemler sekmesine tıklayıp başka bilgisayara bağlan diyoruz ve sadece ip yi yazıp tamama tıklıyoruz bu kadar artık bilgisayar sizin elinizde