Modemden pc ye girme

bende de aynı dert var kardeşim çalışan bi trojen bulunmadağı için forumlarda mecburen böle bişi denicez modeme girmek bişi diilde sorası iş onu anlatacak biri varsa heycanla bende bekliorum

arkadaşlar başkasının modemine nasıl giriyoruz?

Port acarsan bağlanırsın bilmeyen varsa gelsin öğreteyim..İtinayla modemden pc ye girilir!

itinayla bi öğretiver be cadde:) ama modeme girmek çok kolay, biçok modemin default user name pass'leri var, çoğunluk onu değiştirmez... ben hep adsl şifrelerini toplardım öyle olduğunda, bi de bilgisayara da girliyor muymuş:?

essential nettools pek kullanışlı deil bence :s ben hep yakalandım :(

yaw onlarca pc hack dersleri var bi bakın karıstırın hiç olmadı goggleye yazın her sey hazırmı olacak Hellboy un actıgı konulara bi göz atın ....

ya benim modemden girdiler heralde yada ben öle düşünüyorum bana yardım edebilirmisiniz ağ bağlantılarımda microsoft tv video bağlantısı çıktı gelen giden yokta bağlanmış belli girmişler nası defetcez?

ustalar kendi pcnizden kurban diyelim artik,onun bilgisayarina girebilmek icin birinci ona troyan+keylogger yedirmeniz lazim biiiir !

ikinciside(cok önemli),kurban bunlari yese dahil sizin elinize anca msn sifreleri veye klavyede bilmem ne yazmis onu yollar.

yani adamin firewallini kirmaniz lazim,portlari acmaniz lazim ....bisürü ince is.
yani kolay kolay girilmiyor öyle hollywood filmi senaryosu gibi.

Modem den PC GİRMEK İSTİYORSUNUZ DEMEK.! HER KAFADAN BİR SES CIKIYOR OLM SİZ NASIL ADAMSINIZ YAA BİR DE HACKER OLACAKSINIZ :) GÜLDÜRMEYİN ADAMI MODEM DEN PC YE SİZİN GİBİ ÇÖMEZLER GİREMEZ.! MODEMİN ŞİFRESİNİ KIRMAN LAZIM + GERCEK İP ADRESİNİ BULMAN GEREK+bUNLARLA ZAMAN HARCAMAYIN
ELİNİZİN ALTINDAKİ BİLGİSAYARI KULLANMASINI BİLSENİZ ŞİDMİYE COKDAN GİRMİŞTİNİZ. UZAKDAN YARDIM VEYA BAGLANTI DİYE BİŞİ VAR :) gERİSİNİDE SİZ BULUN BU BİLGİ SAYARINIZIN İCİNDE YETERKİ KULLANMASINI BİLİN.. (XHACK)

haklısın arkadaşım.! bu kadar realite konuşanı gormemiştim....

Yazik

Millet Artrtik Netten Hirsizlik Yapiyo Bu Ne Biçim Bi Form Böyle

anlatan yokmu şimdi b forumdaaa bravo valla

trojanlara gelince herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlatan adamlar, şimdi gerisini siz bulun diyorr hayrettt

:vur Genelde AÇik Portlar War Ordan Gİrmeyİ Dene Bence:vur

ARKADAŞLAR DAHA ÖNCE AÇTIĞIM KONULARDA VERDİM NASIL GİRECEĞİNİZİ AMA SİZDEN TAVSİYEM BİLİNÇSİZCE İŞLER YAPMAYIN .GEÇENLERDE ARKADAŞLARA VERMİŞ OLDUĞUM PROGRAMLA BİLGİSAYARIN TEKİNDE ADAMIN KLASÖRÜNE KONTÜR YOLLA BİLGİLERİNİ YOLLAYAYIM DİYOR VE hackhell.com diye salakça birşey yazmış ben o programı uzaktayken bilgisayarınıza girin veya özel bir arkadaşınızın yazdıklarına bakın diye vermiştim.LÜTFEN DOĞRU YERLERDE KULLANIN.........

http://rapidshare.com/files/11176759/pc_ye_gir.rar

zip sifresi: hackhell

Anlatımı maddeler halınde anlatıcam;

1.zıp sıfresını gırın ve programı acın (NETSCAN.EXE)

2.daha sonra yukarıda ıkı ayrı ıp adresı yan yana goruceksınız

3. oraya ıstedıgınız ıp adresı nı gırın fakat ornek vercek olursak

4. ilk taraftakı bu sekılse100.65.43.1 ikinci taraftakı 100.65.43.250

5. yanı en son haneye kadar rakamlar aynı en sonda 1 ıle 250 arası yapın ve daha cok pc bulsun

6. neyse ıp lerı yazdık salladık yanı ıstersenız gırmek ıstedıgınız kısının ıp adresınıde yazabılırsınız

7.start komutu verıp beklıyoruz

8.ve o aralıkltakı tum pcler cıkıcak eger pc ısaretının yanında (+) isaretı varsa o pc paylasıma acıktır yanı kısının pcsıne gırmıs bulunuyosunuz

9.kımılerı dıyo baglantısını koparmak ıstıyorum onuda yaparsınız

10.ıp uzerınde sag tıklayın ınternet sayfası ıle acın

11. ve modem ıcıne gırmeyı saglayın

12.genellıkle ınca modemler ıcın kullanıcı adı admin sifre epicrouter dır

13. burdan ayarları bozup baglantı koparabılırsınız

arkadaşlar ttnet kullanan arkadaşlar içn onların modemlerine nasıl giriliyor.hiç güvenlik için parola vs. bişi sorulmuyor mu??

vedatdiskaya' Alıntı:
ARKADAŞLAR DAHA ÖNCE AÇTIĞIM KONULARDA VERDİM NASIL GİRECEĞİNİZİ AMA SİZDEN TAVSİYEM BİLİNÇSİZCE İŞLER YAPMAYIN .GEÇENLERDE ARKADAŞLARA VERMİŞ OLDUĞUM PROGRAMLA BİLGİSAYARIN TEKİNDE ADAMIN KLASÖRÜNE KONTÜR YOLLA BİLGİLERİNİ YOLLAYAYIM DİYOR VE hackhell.com diye salakça birşey yazmış ben o programı uzaktayken bilgisayarınıza girin veya özel bir arkadaşınızın yazdıklarına bakın diye vermiştim.LÜTFEN DOĞRU YERLERDE KULLANIN.........

http://rapidshare.com/files/11176759/pc_ye_gir.rar

zip sifresi: hackhell

Anlatımı maddeler halınde anlatıcam;

1.zıp sıfresını gırın ve programı acın (NETSCAN.EXE)

2.daha sonra yukarıda ıkı ayrı ıp adresı yan yana goruceksınız

3. oraya ıstedıgınız ıp adresı nı gırın fakat ornek vercek olursak

4. ilk taraftakı bu sekılse100.65.43.1 ikinci taraftakı 100.65.43.250

5. yanı en son haneye kadar rakamlar aynı en sonda 1 ıle 250 arası yapın ve daha cok pc bulsun

6. neyse ıp lerı yazdık salladık yanı ıstersenız gırmek ıstedıgınız kısının ıp adresınıde yazabılırsınız

7.start komutu verıp beklıyoruz

8.ve o aralıkltakı tum pcler cıkıcak eger pc ısaretının yanında (+) isaretı varsa o pc paylasıma acıktır yanı kısının pcsıne gırmıs bulunuyosunuz

9.kımılerı dıyo baglantısını koparmak ıstıyorum onuda yaparsınız

10.ıp uzerınde sag tıklayın ınternet sayfası ıle acın

11. ve modem ıcıne gırmeyı saglayın

12.genellıkle ınca modemler ıcın kullanıcı adı admin sifre epicrouter dır

13. burdan ayarları bozup baglantı koparabılırsınız

ben onu denedim birçok pcye girdim hatta mesajda bıraktım ama bazı guset hesaplı olanlar var onları nasıl kırıyoruz.!! yardım edersen sevinirim + teşekkükr:biggrin

Geri