modem ve internet sorunu ....

omemo01

O ŞİMDİ ASKER
Reaction score
0
adanalıyık,allahın adamıyık,ete g.te muhabbete bay
arkadaşlar bende ttnetin verdiği pikatel combomax modem var yaklaşık 8 aydır falan kullanıyorum bu zamana kadar bir sorun yoktu .Ama şimdi modemi açtığımda ve PC yi kapatıp açtığımda devamlı kullanıcı kodumu ve şifremi istiyor.Öyle bir defada giripte açılmıyor birkaç defa deneyecen ondan sonra interneti açıyo. ayrıyeten modeminde internet ışığı devamlı yanmıyor artık. Nette dolaşırken yada irşey indirirken yanıp sönüyo.Önceleri böyle değildi. Kaç defa modemi resetleyip yeniden kurdum hep aynı sorun devam ediyor....
Yardımlarınızı bekliyorum.....:melek:melek

evet kardeşim aynı sorun bendede var ve bu sorun için modemi değiştirip yeni modem verdiler yine aynı soronu yaşıyorum defalarca kullanıcı adımı girmeme ramen lütfen arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekürller

ya arkadaşlar genellikle pc yi kapattığımda oluyor ama bazen durduk yere nette gezerkende olabiliyor açılan sayfa ise ttnet in hani kurulum yapmassında ilk aldığında gelirya solt üst köşedede please wait gibi ingilizce şeyler yazan sayfaları geliyor arkadaşlar lütfen acil yardımlarınızı bekliyorum

evet drxx senin dediğin sayfa geliyor lütfen yardım edermisin çok acil nasıl hallettin

modemi kuruptamı günecelleyim yoksa bunu dimdirekmi kurayım

sorun yazilimsal arkadaslar,
wolf-4503'e katiliyorum, modeminizin driver'lerini yenileyin geciyor,gecen bizim bir arkadasinda basina benzer bir olay geldi driver guncellenince halloldu,
kisacasi,telas yapmayin,saygilarimla

modemi resetlemeye gerek yok yani ben direkt kurdum.

arkadaşlar ben vazla çekemedim bu modemi sattım 25 liraya gittim 4 portlu wirelss lı bir modem aldım 60 liraya şimdi ne internete girerken hata nede başka bir sorun bence kurtulun bu modemden

Geri