modem ve bilgisayar arasında problem var

baron-kara

New member
Reaction score
0
modem bağlanmadı gözüküyor ve modemme giremiyorum ama internete bağlanyor ne yapmalıyım modemi ttnet kampanyasından almışım artiesrt205 marka ne yapmalıyım ttnetin 4440375 nolu telini ardım bizde bi hata yok dediler
modem programını açınca ağlailgi ıp ve proksy ayarlaı geliyor sonra takılı bir arties ürünü bulunamadı diyor
modemdeki tüm şıklar yanıyor ve bağlantı sorunu yok ama modem şifremi yazmamam rağmen giremiyorum
yardım lazım çok acele

192.168.1.1 - 192.168.1.2 - 192.168.2.1 - 192.168.2.2

bu adresleri sırayla internet explorer dizinine yazmayı denermisin hangisiyle girecek..

eger wireless kullanıyorsan o sekilde gormeyebilir ama ethernet kablosunu taktıktan sonra gorecektir :)

kardes192.168.2.1 ile girdi ama ordaki adımı ve parolamı yazdım kbul etmedi ne yapmalıyım

şimdi ne yapmalıyım ya modem ve bilgisayarı nasıl yola getircem yardım edinnnnn
modem ful ışıklar yanıyor ama ben bazen nete giriyom ve kendiliğinden bağlantı kopuyor

kardes verdiğin 192.168.2.1 kodu benden kullanıcı adımı ve şifremi istedi ama yazdım kabul etmiyor e yapıyım

kardes verdiğin 192.168.2.1 kodu benden kullanıcı adımı ve şifremi istedi ama yazdım kabul etmiyor ne yapıyım

arkadaşım kullanıcı adınla şifreni yazmıcaksın
kullanıcı adı yerine "admin" yazcaksın şifre bölümünede "ttnet" yazcaksın.modeminin şifresi ve kullanıcı adı bu

Geri