modem de mavi ekran sorunu

Blade00

New member
Reaction score
0
bilgisayarım bazen bu hata çıkıyor bazen internete bağlanmıyor numarayı çeviriyorum bekliyor hata veriyor uzak bağlantı hatası modemi açıp kapatınca bu mavi ekran geliyor modemi sildim tekrar yükledim bazen aynı hatayı veriyor bana yardımcı olun

bilgisayarım bazen bu hata çıkıyor bazen internete bağlanmıyor numarayı çeviriyorum bekliyor hata veriyor uzak bağlantı hatası modemi açıp kapatınca bu mavi ekran geliyor modemi sildim tekrar yükledim bazen aynı hatayı veriyor bana yardımcı olun

o mavi ekran hatasında 0x00 gibi numaralar yazar o numaraların hepsini buraya yaz.araştıralım.herşey o numaralarda gizli...

teknik bilgiler : 0x00000019(0x00000020,0x81893EF8,0x81893F30,0x1A070004)

bunlar yaıyor resmi büyük koydum daha ayrıntılı olsun diye

nette ufak bi araştırma yaptım.

aynı sorunu olan kişiler bios güncellemesi ile sorunu çözmüşler...

mavi ekran hataları donanım,yazılım ve kayıt defteri hatalarından dolayı olabilir.

tavsiyem sistem bakım programlarından yada kayıt defterini onarıp düzenleyen programlardan birini kullanman.

eğer bios güncellemesi ve bakım programları da işe yaramaz ise donanım arızası ve muhtemelen ram problemi olabilir...

Ram'in Kaç Adet ? ßiraz yardım edelim..

Mavi ekran genel anlamda DonanımsaLDır. Yazılımsal nadir görülür. Bios güncellemesi risklidir biosa pek girme ;)

tavsiyem sistem bakım programlarından yada kayıt defterini onarıp düzenleyen programlardan birini kullanman. demişsin bunlar hangi programlar isim vere bilirmisin ve 1 tane rem'im var lütfen ayrıntılı yardım edin sistemim windows xp professional sp2 amd athlon 64 processor 3000+,512mb ram nvıda geforce fx 5200 sistem bu

tavsiyem sistem bakım programlarından yada kayıt defterini onarıp düzenleyen programlardan birini kullanman. demişsin bunlar hangi programlar isim vere bilirmisin ve 1 tane rem'im var lütfen ayrıntılı yardım edin sistemim windows xp professional sp2 amd athlon 64 processor 3000+,512mb ram nvıda geforce fx 5200 sistem bu

hutta paylaştığım advanced system optimizer vardı onu kullanabilirsin.

ama mavi ekran hataları illa yazılımsal olcak diye bişi yok.donanımsal da olabilir.

ilk tabi bü tür yazılımla sistemi onarmayı deneyebilirsin.

mavi ekran hatalarını hemen ram ile bağdaştırmamak gerek.bendede vakti zamanında vermişti.hepsi yazılımsal çıktı.

senin soruınun herhangi bir hardware sorunundan dolayı ortaya çıkan ya da bazı sürücülerin lisanslarının service pack ler ile uyumsuz

olmasından ileri gelen bir hata da olabilir.bazen windows update den dolayı böle sorunlar çıkıyo...

ram testi için aşağıdaki ufak yazılımı indir iso yu cd ye yaz.

http://www.memtest.org/download/4.10/memtest86+-4.10.iso.zip

cd den başlat windows u ram i bu yazılımla kontrol ettir.

ramlerde bi problem olup olmadığını anlarsın...

bu hatanın adı nedir başka çözüm yolları varmı

Winxp kullanıyorsun muhtemelen .. sistemin kaldırıyorsa w7 çak geç

Remlerden kaynaklanan bir hata bendede oldu bir kaç ke z sonra remi değiştirdim düzeldi

genelde sata ide xp cd lerinden kaynaklanıyor 2 ci buyuk ıhtımal ıse hdd den

herkese çok teşekkür ediyorum şuanlık bi problem yok kasayı temizledim mavi ekran gelmiyor internete hemen giriyor yardımdımların dan dolayı wolf a ayrıca teşekkürler

Geri