modem ayar yardım

tolgaizmir

New member
Reaction score
0
ben forumda yeniyim yakınımda bir wireless vardı wpa ile şifrelemiş şifresi basit 1234567890 kafadan attım tuttu bir ay kadar kullandım modem arabiriminden ip pool kısmını oynadık 192.168.2.0 ile 192.168.2.2 kaldı herhalde dhcp etkinken otomatik ip al kısmında iken giremiyorum manuel ip ile giriyorum ancak nete ulaşamıyorummodem usr9110 robotic daha önceden modem arabirimine erişebiliyorduk şimdi hiç erişemiyorum acilen bir çözüm lütfen.uzaktan yazılımla reset attıracak bir software varsa reset attıralım bir de windows da olsun linuxda olsun deauth attack yapamıyorum yani modemi hattan düşüremiyorum.wpa handshake yakalamak için ayrıcada bazı modemlerde hiç data hareketi yok.atheros çipsetli kartım var linuxda ve windowsda çalışıyor bir tane wep kırdım ancak bu wpa dediğim modem 24 saat açık.uzaktan usr 9110 modeme nasıl reset atırırım.yada arabirime modemin nasıl yine girerim.Lütfen yardım.​

wireles olduğundan bilgim yok lakin sen yinede searc butonunu kullanarak
not:uzaktan reset atmak,modem die aratırısan sevinirim bu konu ile ilgili forum içinde bir iki topic bulunduğunu sanıyorum tekrardan iyi günlerrr

Geri