ModeL ArabaLar..

ѕωîммєя

ƒяσѕ¢нмαηη
Altın Üye
Reaction score
0
5-12.jpg

6-11.jpg

7-9.jpg

8-9.jpg

9-10.jpg

10-14.jpg

11-11.jpg

:hhcool

bu arabalar nerelerde satılıyor ki

ben çorumda oturuyom burda böle güzel arabalar yok kardeşim eline sağlık çok güzel olmuş...

klasik amerikanların yanına bmw merso falan koyarak biraz ayıp etmişsin ama kolleksiyon güzel

Bu araçlar modelcilikte "model" değillerdir. Bu araçlara "die cast" adı verilir. Türkiye'de bir çok şehirde satılıyorlar, olmayan şehirlere de kargo yapıyor satan mağazalar. Bu araçlarda size tavsiye edebileceğim markalar Tamiya, Burago, Maisto ve benzeri markalardır. Size buradan mağaza tavsiye etmeyeceğim, reklam yapmak istemiyorum. Sizlere tek tavsiyem şu olur: dikkatli olun modelcilikle ilgilenen çoğu insan gibi lüzumsuz aletlere lüzumsuz paralar ödetmesinler..
Türkiye'deki forumlar taraf tutan forumlardır, her forum kendi içinde ayrı gruplardan oluşur, diğer forumları sevmezler. Bunun sebebi forum yöneticilerinin taraf tutmasıdır. Haklı yanları vardır kendilerince, ancak amaç paylaşımsa hizmet verdikleri insanların bilgi alma hakkını gasp etmeye hakları olmadığını düşünüyorum. Tepki mailleri alacağım bu yazı ile ilgili onu da biliyorum ancak, önce kendilerine şu soruyu sorsunlar: Forum havuzunda daha az deneyimli insan bırakarak daha geniş bilgiye ulaşmanın mümkün olabileceğine kendileri inanır mı? Farklı düşüncelere saygılı forumlar lütfen bu yazımı üstlerine alınmasınlar..

walla süperler atta harikalar.bi mercedes alacaksın bide onun maketini arka camın önüne koyacaksın.süper olurrrrrrrr

bendede aynı modellerin benzer geniş bi kolleksiyonu var cidden güzel olmuş emeğine sağlık...

selam arkadaşım sende bnm gibi çok büyük bir tutkuna bnziyorsun bnm de böle 20 yi aşkın koleksiyonum var ama sen bunları nereden aldığını veya bana bunları satma fırsatın olabilirmi bunu merak ediyorum SAYGILARIMLA

bu arabalar manyak ya vıdeoda gordum 240 yapıo araba bende almayı dusunuom bole araba

Geri