Moda Nedir Girinde Gorun..!

βèŁĩéVê ™

New member
Reaction score
0
Aleme ibret olsun görüntüler. CNN, NTV gibi televizyonlarda bol bol gösterilip, insanlara MODA diye yutturulan gerçekler. Seyredin görün. Önce insanların zalimliğini, sonra medyanın vurdumduymazlığını.Ben GozyasLarina zor hakim oLdum. kaLp SagLigi iyi oLmayanLar Lutfen izLemesinLer..

http://www.strasbourgcurieux.com/fourrure/

İnsanların gözünü para bürümüş para için her şeyi yapar hale gelmiş insanlar... Sorun kürk sewenlerde değil sorun bu hawyanlara böle eziyet yabanlarda öldürmenin bile bi adabı wardır böle rezillik olmaz. Hayat boyu karşıma şu adamlardan bi tane çıkmıcak mı allahım???

evet bunu onceden ızlemısdım insanlık dışı....

insanların gözlerini para hırsı vb bitakım sey bürümüs sonucta o da bi canlı yazıkk

Ben bunu daha önce gördüm, psikolojim bozulmuştu :(

ya ben isleyemedm..hatta aglıorm desem..o ınsanlarn derılerını canlı canlı yuzmek lasım..allah belalarını wersn...

Arkadaşlar insanlara yapılan zulümler koymuyorda şu aciz hayvanlara yapılanları gördümmü bende şarteller atıyor bunlar insan değil insan denen canlıda birazcık azık minicikde olsa merhamet vardır bu onun bunun çoçuklarında merhametin M si yok şerefsizler İnşallah bunları yapanların kafalarına piyano düşerde geberip giderler.

Ya Senin söyLediklernin iki katini söyLemek isterdim ama... Neyse Zaten sinirLerim BozuLdu..
Ama bazi yerLerde insanlara bunlardan daha beterini yapiyorLar tamamen mide buLandirici oLayLar.. Daha fazLa konusmaya gerek yOk herkes neyin ne oldugunu biliyor..

bunu ve bundan daha kötülerinide gördüm benim midem bulanmıyor
içim acıyor sadece görüntüleri gördüğüm zaman değil her zaman içim acıyor benim içimi acıtan sadece o hayvanların çektiği acılar değil birileri mutlu olsun diye birilerinin mutsuz olmasına sebep olan herşey...

burada suçlu o hayvanlara o şekilde davrananlar değil
onlar işlerini yapıyorlar onların işleri bu!!!

burada suçlu olan benim, sensin, diğerleri bütün insanlar
hayatlarını madde üzerine kuran
emeklerini madde için satan herkes

madde üzerine kurulmuş bir dünyada ne sevginin, ne merhametin, ne de insanlığın önemi yoktur!!!!

arkadaslar ben sona kadar ızleyemedım onn bunun evlatları ya Allah ten dılegım aynı sey onların da basına gelır

ben boyle birşey görecegimi hiç tahmin etmezdim,gördügümde gözlerim yaşardı hayvanlar yere vurarakmı öldürülür ölse neyse ölmüyor

bende islemiştim daa önce :( yane çok ösür diliorum ama yaptıkları şerefsizlik,versnler bi kaçını bisde yere vurarak öldürelim onları,yane bööle söölemek bile bana ters ama ben bile çileden çıkıorum :mad: :mad: :mad:

warya ben bunu dun ısledm hala aklma gelıor ya o haywancgn bakısları hc gtmıor gozumun onunden... :( ...bu adamları ıpe asmak lasım ne ıpı ya yawas yawas oldrmek lasım...

geçen yıl bununla ilgili bir kitap okudum, ve o kdr duygulanmıştım ki ağlıyordum, anne fok'un yavrusu öldürülürken kenardan bakıp hiç bir şey yapamaması :(

uzucu ama gercek.lanet okumaktan baska bişi gelmiyor elimden

ouvvvvvvvvvvvv..... çok kötü çok....

yav bunu yayınlamayın yav... valla çocuklar etkilenir bundan haa....

Geri