mod s.mod vs.. eklemek ile ilgili

magic_life

New member
Reaction score
0
arkadaslar foruma mod smod admin falan eklemesini becerdim ancak modun nickinin altında Yönetici s.mod un Genel Sorumlu adminin altında SİTE SAHİBİ yazmasını istiyorum beceremedim ?
ayrıca diyelim ki mod un ranksı 3 olmasını istiyorum smodun 4 adminin 5 bunuda beceremedim.
bu konu hakkında yazıda bulamadım yardımcı olursanız çok sevinirim.

ayrıca açtığım forumun rengi kırmızı + gri bu renklere uygun ranks nereden bulabilirim ve türkçe eklentilere ihtiyacım var
yardımcı olabilecek varmı ?

kusura bakmayın vbulletin de oldukça yeniyim.
burda anlatılanlardan pek birşey anlayamadım. eğer bana online yardımcı olabilecek arkadaslar varsa lütfen desteğinizi bekliyorum msn : Forumda Mail Adresi Vermek Yasaktır

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

Admincp; Kullanıcı Grupları > Kullanıcı Gurubu Düzenleyici ~ buradan istediğin başlığı düzenleyebilirsin...

Ayrıca kendi başlığını değiştirmek istiyorsan;
Admincp; Kullanıcılar > Kendi nickini bul > Kullanıcı Başlığı ; burayo değiştireceksin..

Ranklara gelince;
Admincp; Kullanıcı Rütbeleri > istediğini seçip düzenleyebilirsin..

Forumuna uygun rankları;
http://www.phpbb-design.com/ranks/ buradan bulabilirsin..

Bu arada ranklarıda yine anlatayım;

images klasorunun içine "ranks" klasörü olarak atıyorsun..

Kullanıcı Rütbeleri > Yeni Kullanıcı Rütbesi Ekle~~ buradan örneğin "images/star1.gif" olarak yaparsın resim yolunu 1 yıldıza göre "Kullanıcı Grubu" nu örneğin üyeler yapabilirsin..

Kolay Gelsin..

ProwL' Alıntı:
Bu arada ranklarıda yine anlatayım;

images klasorunun içine "ranks" klasörü olarak atıyorsun..

Kullanıcı Rütbeleri > Yeni Kullanıcı Rütbesi Ekle~~ buradan örneğin "images/star1.gif" olarak yaparsın resim yolunu 1 yıldıza göre "Kullanıcı Grubu" nu örneğin üyeler yapabilirsin..

Kolay Gelsin..

aynen yapıyorum ancak olmuıyor...
:( beceremedim sanırım... :(

birde rep derecesini nereden ayarlıyoruz?
mesela ben admin olarak birine rep verdiğimde 1000000 rep vermiş oluyorum onu nerden düzeltebilirim ?

verdiğin yoldan yaptım ancak üyenin nickinin altında gözükmüyor onu nasıl yapıcaz?

kardeş sana özel mesaj gönderdim. bakarsan sevinirim.

Geri