mod lar ne yapıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dominic

New member
Reaction score
0
arkadaşlar ben bu forma yeni üyeyüm ve katkıda bulunmak için konu açıyorum kapatılıyor
taşınmasını istedim kapatıldı
http://www.hackhell.com/forum/showthread.php?t=13226

ve bu linkte çalışıyor necen kapatıldı anlamadım mod arkadaş açmasını bilmiyorsa ben napim çöp kutusuna atılmış

http://www.hackhell.com/forum/showthread.php?t=13429&highlight=adult

modlar görevini tam yapsın lütfen yapamıyosa neden mod olmuşlar

yöneticiler mod ları doru dürüst seçsin lütfen

Bolum Koralları Diye Bir Şey Var Sanırım Haberin Yok Arkadaşım Caps Koymadan Film Koyamassın Ve Butur "modlar görevini tam yapsın lütfen yapamıyosa neden mod olmuşlar" Tartışmaya Yol Acacak Msj Ları Yazmaman Senin İçin İyi Olur Forum Kurallarını OKUMAYA DEVET EDİYORUM

kapatılma nedenleri direk olarak belirtilmiş.birisi istek üzerine kapatılmış diğeri de çalışmıyor diye (bu arada ben çalışıp çalışmadığını denemedim)

2. linkinde problem yok çalışıyor

dediğim gibi herkes hata yapabilir linkini tekrar işler hale getiriyorum sen sıkma canını :)

arkadaşım birinde link çalışmamış birinde de caps olmadıgı için kapatılır demiş sende kapatın demişsin bundaki sorun ne ?

Orijinal Gönderi erenay_e
caps sız filimler yukardaki sabit başlıkta yayınlanacak yoksa kapatılır konu

mederatör arkadaşlar konuyu taşısın yada kapatın....

demişsin onlarda kapatmış.

bahsettıgın ilk konunda caps sız fılmlerın sabıt bır baslıkta olması gerektıgını solemıs sana sende

"mederatör arkadaşlar konuyu taşısın yada kapatın"

demişsin ve konu kapatılmıs bunda garıp bısey goremedım...

İkinci konu ıse sanırım bende acmasını bılmıyorum yada verdıgın mms acılmıyor....

edit : "yöneticiler mod ları doru dürüst seçsin lütfen"

Gereksız bır acıklama olmus....

nerde bu devlet nerde bu mıllet
mod lar uyuyooolarrrr :D

arkadasım calısman ıcın saol fakat bolum duzenını saglamak ıcın mod ların koyması gereken kurallar var ve sen bunlardan 2 sını ıhlal etmıssın ve gerekenı yada yapılması gerekenı mod arkadasımız da yapmıs hepsı bu
ve sırf bunun ıcın pm atmayıp konu acman ayrı bır olay
cıkısta sana plaket verıcez unutturma :D
saygılar sevgıler

oha be ben msj yazana kadar solarız ve dark olay yerıne ıntıkal etmısler :D

nese keyfıne bak arkadasım mumkun oldugunca bu tur konularda pm kullan

Solariz' Alıntı:
arkadaşım birinde link çalışmamış birinde de caps olmadıgı için kapatılır demiş sende kapatın demişsin bundaki sorun ne ?

ama ilk önce taşınmasını istedim ama neyse ortada bi sorun yok teşekkürler

yavaş yavaş tüm yönetim adamın üsüne gidiyonuz.. tamam arkadaş yeni daha normal olabilir.. :)

konu kapandı ....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri