Mod lar dan Şüpheliyim !!!

'StİnG'

Banned
Reaction score
0
evet evet moderatörler den şüpheliyim :D

bana sölermisiniz siz yemio içmiyomusunuz ne zaman gelsem burdasınız ne zaman başlık açılsa anında cevap atıyosunuz ?
otomatik mesaj sistemimi var sizde anlamış diilim ....
sadece hackhell de mi işiniz başka işiniz yokhmu be sizin Pc başında ölmek mi sizin kaderiniz ...
gezin çıkın dolaşın eğlenin yaf ne işiniz var burda be ...

kimbilir :

sorunlu : birine bişey yazmak için veya sorusuna cevap vermek için ve ya paylaşmak için tetiktedir ...

dark: sanırım uyuyodur cünkü yaklaşık 1 saattir yazmadı foruma ... bana mı öle geldi yoksa ...

angel : kimbilir beste yapıodur hackhell de paylaşım için ... veya bi yerlere dalmış güzel bi söz arıyodur ...

sevencloves: bana antipatisi olan biri belki de yine de yanlışımı arıyodur belki de bu başlığı kapatıcaktır acarken bile seni düşünüyorum sevencloves ....bu arada gelicem bana türkce dersi vericektin unutma ;)

x-files : bilindii gibi x bilinmiyo ne yaptıı hangi kızın peşin de neler karıştırıyo allah bilir hackhell de paylaşım için ? adult onun işi gözümüz sen de x ;)

ifrit : sesi soluğu çıkmıyo yaf bu aralar yoksa yeni bir işe mi atıldı annamış diilim neler ceviriyon sen abi yaaa mesajların da aksama var be...

+1000 Katiliyorum AMA bizlerde burdayiz bizleri unutma derim :D

StİnG' Alıntı:
x-files : bilindii gibi x bilinmiyo ne yaptıı hangi kızın peşin de neler karıştırıyo allah bilir hackhell de paylaşım için ? adult onun işi gözümüz sen de x ;)

şuan kızların değil sitelerin peşindeyim hack işi fena sardı walla mail adresimi değiştirmenin vakti yaklaştı sanırım :)

Valla ben işyerinde de evde de sürekli ilgilenmeye calısıyorum forum ile. elimden geldiğincede ilgileniyorum.. işte kovulcam bu gidişle :D

Allahtanki yabancı bir firmada patronun özel asistanıyım. O da sürekli toplantılarda orda burda oluyor bi tek ben kalıyorum böyle burda onun işlerinden sorumlu ve yetkili. o yüsden pek karısanım yok :D

StİnG' Alıntı:
sevencloves: bana antipatisi olan biri belki de yine de yanlışımı arıyodur belki de bu başlığı kapatıcaktır acarken bile seni düşünüyorum sevencloves ....bu arada gelicem bana türkce dersi vericektin unutma ;)

:) Ne alıp veremediğin var benimle anlamadım gitti :) Ders vereceğim sana unutmadım

AngeL' Alıntı:
Valla ben işyerinde de evde de sürekli ilgilenmeye calısıyorum forum ile. elimden geldiğincede ilgileniyorum.. işte kovulcam bu gidişle :D

Allahtanki yabancı bir firmada patronun özel asistanıyım. O da sürekli toplantılarda orda burda oluyor bi tek ben kalıyorum böyle burda onun işlerinden sorumlu ve yetkili. o yüsden pek karısanım yok :D

Ohhh ense İyisin valla Bir kahve ismarlasan Valla İYİ olur :D

hehe arkadaş dertli anlaşılan ;)

Sevencloves' Alıntı:
:) Ne alıp veremediğin var benimle anlamadım gitti :) Ders vereceğim sana unutmadım

valla ben de sana aynı soruyu sorucaktım bak eklemişsin sen hocalığını gösterdin :)herşeye rağmen saygım sonsuz tüm modlara arada gerginleşmesine rağmen kim seye karşı kin beslemem sevencloves öle olsaydı zaten seni eklemezdim bu başlığa ;)
ama ii bir hoca olduğun kesin kimbilir yaş ca 2 ye katlarsın beni hocam ...

olm sen gereksiz başlık açmaktan bıkmadınmı:D:D Gene yeme banı sevencloves ta haklı yani:D

Dark Abi Ve Uyumak Inanmam Valla... Masallah Allah Gucunu Artirsin Ama Boyle Olmaz Gercekten.

Sorunlu Abiye Diyecek Birseyim Yok Zaten :):)

Hackhell Son Surat Gidiyor Uyeleriyle Ve Yoneticileri Ile Olsun 1 Numara ;)

Sorunlu konusunda tek bişey sölicem bu sitenin en gerekli üyesi. Yönetici olmasını isterdim doğrusu top poster ama hak ediyo boş msg attığını görmedim helal olsun :)

walla bütün modlar hackhell'in iyiliği için uğraşıyo.en başta da Dark abim.tabi diğer mod abilerimizide unutmamak gerekir.saolsunlar gecelerini gündüzlerine katıyolar bizim için.walla çok saolun.benimde elimden ne geliyosa yapmaya hazırım.Saygılarla

hahahah ıyı tespıt
bazen buna ben bıle sasıyorum
gecenın 5 ınde kalkıp karsında sorunluyu gorunce anlıyosun gonul yaralarının desıldıgını

yada dark ı gordugunde gene foruma bı eklentı yapmak ıcın 7 saat dır ugrasmıs ama yapamamıs akabınde kufurler havada ucusuyooo

x onlıne sa hıc kasmadan uslu uslu adult baslıgına bakıyorum gene ne haltlar karıstırmıs dıe

abı google dı en cok gırdıgım sıte sımdı hackhell

Allahtan beni es gecmisler :)

kady' Alıntı:
hahahah ıyı tespıt
bazen buna ben bıle sasıyorum
gecenın 5 ınde kalkıp karsında sorunluyu gorunce anlıyosun gonul yaralarının desıldıgını

yada dark ı gordugunde gene foruma bı eklentı yapmak ıcın 7 saat dır ugrasmıs ama yapamamıs akabınde kufurler havada ucusuyooo

x onlıne sa hıc kasmadan uslu uslu adult baslıgına bakıyorum gene ne haltlar karıstırmıs dıe

abı google dı en cok gırdıgım sıte sımdı hackhell

olm bari tam adresi ver ne saklıyom hackhell/adult :D :p

buarada ben herdaim sorunluya şaştım bu ne abi hangi konu açılsa damlıyo bide herdaim onlie :D

abı adamı bı tanıyın harbı nıck le butunlesmıs
sorunlu degılde
arızalı olsa nıck tam olcak
hahahhahahahhaha

chamfer' Alıntı:
olm bari tam adresi ver ne saklıyom hackhell/adult :D :p

buarada ben herdaim sorunluya şaştım bu ne abi hangi konu açılsa damlıyo bide herdaim onlie :D
Bak farkettinizmi sorunlu msj yazmamis Artislen mese msr. sorunlu Niye cevap vermiyon Saklanma len Doktur biseyler :D

kady' Alıntı:
sorunlu degılde
hahahhahahahhaha

Hahaha dogru valla bir gun radio'da konusmasini dinledim microfon mu konustu sorunlumu anlamadim :D

kady' Alıntı:
sorunlu degılde
hahahhahahahhaha

ohuohu harbiden arızalı :D

buarada yakın damlaması cakans bak şimdi yazacak konuyu inceliyo :D

Geri