MOD. arkadaslar bakabilirmi?guncel haberler bolumune tepki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

APOSTOL

New member
Reaction score
0
s.a herkese..
benim kafama bişey takıldı da kusura bakmayın...guncel haberler bolumundeki baslıklara bakıyorum bazen..verilen linklerin hepsi ama heepsi zaman gazetesinin internet sitesinden alınmış haberler..bununla ilgili bir açıklama yapabilecek mod varsa teşekkur ederim..acıkcası taraflı bir safya olarak gormeye basladım gazeteci adlı beyfendıyı ve de bulundugu sayfayı..zaman gazetesi ile bir anlasmanız olabılır ona birsey soylemek bize dusmez.ama surekli de zaman.com.tr yi kullanmak ne derece dogrudur..ya da o kadar cok yaygın olan internet haberciliginin en durust yayıncısı olarak zaman ı mı sectı bu gazeteci arkadasımız da paso ordan haber yapıstırıp duruyor...ve mumkunse bende haber yayınlamak istiyorum guncel haberler bolumune....eger mumkunse tabi..

Sitemizde kaynak eleştirisi yapmak yasak arkadaşım, cezası var. Ayrıca nasıl oldu da 'bütün kaynakların' zaman gazetesi olduğu sonucuna ulaştın anlamadım. Ben aylardır konu açıyorum, bir kez olsun 'zaman' gazetesinden başlık vermedim.

Kimsenin Zaman GAzetesiyle Anlaşması falan yok..
Senin genelde Okudugun haberlere rast gelmiştir..

ќαcαη αѕiќ' Alıntı:
Bence tesadüf....

tesaduf te bu kadar olmaz be ustad ...

contrakiller dostum bolum orada gir bak verilen linklere bak hepsi zaman.com.tr ye acılıyor..durduk yerde kımseye ıftıra atma gıbı bır nıyetımız yok cok sukur

1sc0rp!tX' Alıntı:
Kimsenin Zaman GAzetesiyle Anlaşması falan yok..
Senin genelde Okudugun haberlere rast gelmiştir..

gazeteyle anlasmanız olsa bile zaten saygı duyarım o ayrı bır konu..eger yoksa o halde gazeteci arkadasımız taraf tutuyor diye gelır aklıma..

Oraya Konu Açan Zaten Zaman Gaztesinin Botu Arkadaşım Haberlerin Aynı Olması Doğal Yani... Gazeteci Adlı Üye Bottur :D

SĦARK' Alıntı:
Oraya Konu Açan Zaten Zaman Gaztesinin Botu Arkadaşım Haberlerin Aynı Olması Doğal Yani... Gazeteci Adlı Üye Bottur :D

nerden bileyim ya :D...haber yayınlamak adına gazete bolumune adam lazım olursa ben burdayım o halde :D .

dostum :D

senın o gazeteci dedigin beyefendı bot... : )) o bolume msj da yazamıosun zaten...

Kültür - Sanat - Tarih - Biyografi - Şiir bu baslıgın altında GUncel bolumumuz var ıstersen ordakı kaynaklara haberlere bakabılırsın hem orayada yorum yapabılırsın

Zaman gazetesi güncel haberler bölümüne sponsor olduğu için bütün tamamı o gazetedendir. Oraya açılan konulara kimse cevap da yazamaz, hatta açılan konuları da bot açar.

Söyle aydın doğana bastırsın parayı onun haberleri yayınlansın hh de;)

Contract Killer' Alıntı:
Sitemizde kaynak eleştirisi yapmak yasak arkadaşım, cezası var. Ayrıca nasıl oldu da 'bütün kaynakların' zaman gazetesi olduğu sonucuna ulaştın anlamadım. Ben aylardır konu açıyorum, bir kez olsun 'zaman' gazetesinden başlık vermedim.
arkadaşın söyLediği yer " GÜNCEL " değiL ... GünceL haberLerden kastı "GAZETECİ" nicki bot un dewamLı konu açtığı "son dakika haberLer" kısmı ...

+ arkadaş kaynak eLeştirisi yapmamış ... hep onLarı görünce artık tarafLı oLduğunu hissetmeye başLadım demiş ...

+ şimdi farkettimde anLayamadığım bişey oLdu ... bütün başLıkLarda haberin 1 kısmı weriLmiş ... dewamı için kaynağa yönLendiriiLmiş... şahsen bn haberi başka siteden değiL de forumdan okumak istiyorum ...

sebebini anLayabiLmiş değiLim ..

iSpiK' Alıntı:
dostum :D

senın o gazeteci dedigin beyefendı bot... : )) o bolume msj da yazamıosun zaten...

Kültür - Sanat - Tarih - Biyografi - Şiir bu baslıgın altında GUncel bolumumuz var ıstersen ordakı kaynaklara haberlere bakabılırsın hem orayada yorum yapabılırsın

hocam bunu bi ben mi bilmiyorum?..utandım be :D ..nerdeyse botla kavga edecem yani o derece hazırladım kendımı bak D

KöstebeK' Alıntı:
Zaman gazetesi güncel haberler bölümüne sponsor olduğu için bütün tamamı o gazetedendir. Oraya açılan konulara kimse cevap da yazamaz, hatta açılan konuları da bot açar.

Söyle aydın doğana bastırsın parayı onun haberleri yayınlansın hh de;)
parayı weren düdüğü çaLar (:) dimi :victory :victory

APOSTOL' Alıntı:
hocam bunu bi ben mi bilmiyorum?..utandım be :D ..nerdeyse botla kavga edecem yani o derece hazırladım kendımı bak D
yok bende biLmiyodum (:) yeni öğrendim (:) yanLız değiLsin :vur :vur :vur

Bu adam Gazeteciden mi bahsediyor
58 bin postu olan :D

O bot bea :durdurun

Düzeltme: O bölüme mesaj yazılabiliyo, alıntı yapılabiliyo ve teşekkür edilebiliyo...

Arkadaşlar bu botun haber konuları açması için RSS adresi veriyorsunuz o sistemle haberleri çekip konu olarak kalıp şeklinde açıyor. Bu sistemi yaparken eğer mümkün olsa da karışık kaynaklardan alsa ama olmuyor. Adresi yazıyorsunuz çekiyor. Her siteninde sağlam RSS servisi olmuyor. Taraflı olduğunu düşünmenize gerek yok. Foruma açtığı her haber konusunun indexlendiğini düşünürsek forum için yararlı bi olay. O açıdan bakalım. İlerde kaynak değiştirilebilir. Ntvmsnbc nin de RSS servisi var. Fakat sonuçta Ntvmsnbc.com dan da verilse bir süre sonra ona da taraflı gözüyle bakılır. Hangi kaynaktan aldığınız farketmez. Hangi Rss yazaqrsanız sürekli ordan alıyor yapacak bişey yok.

Ayrıca oraya da diğer bölümler gibi yorum yazabilirsiniz.

Neyse arkadaş bot olduğunu bilmiyormuş. Sanırım o nedenle rahatsız oldu. Kapatıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri