Mod arkadaşlardan küçük bir istek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

voseux

Banned
Reaction score
0
Mod arkadaşlardan küçük bir istek
mod arkadaşalrdan bir isteğimolcak. arkadaşalr bazı mesajalrdan yanlışlıkla ya da farkında olmadan msn ya da site adresi verdiğimizde onu düzeltmek göreviniz anlıyorum ama mümkünse o konuyu düzelttikden sonra o konuyu kitlemesseniz çok sevinirim . Bunuyapıp yapmamak sizin elinizde ben sadece fikrimi söylüyorum sakın alınmayın

iyi günler

haklısın yanlız böyle bir şey yazmana sebep olan link varsa yardımcı olmak isteriz

neyseeeee boşverin

olay degısmıs ama sen burada sıte reklamı yapmakdasın yanlıs anlamadım dımı?
ozamn konunnun kılıtlenmesı sence dogal degılmı
ben senın sıtene gelsem buranın reklamını wersem vs. yazsam sen sadece sıte lınkınımı sılersın ?

benreklam ypaamdım link verriken rekalm olacağı aklıam biel gelmedi, mod arkadaşalrda normal olrak sildiler buraya kadar tamam.BENde diyorumki adresi sildiniz ve konuyu kilitlediniz.Sadece linki silseniz olmazmıydı diyorum konuyu kilitlemye ne gerek var eye sürekli aynı şeyi yparsam lnk versem buseer atarsınız forumdan ama anlatmak istediğim ayrı Neyse . . . .

Tamam adresi editleyip konuyu kapatmamıştım. Yukardaki şikayet gelince başka bir yönetici arkadaşımız da konuyu kapamış. Uzatılıcak bişey yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri