icemen
New member
- Reaction score
- 0

20-Sony Ericsson Elm
Değerlendirme: Düşük fiyatlı ekonomik cep telefonu.
Navigasyon: Dahili A-GPS modülü, offboard mobil navigasyon konusunda gayet iyi, 3 ay deneme sürümüne sahip Wisepilot navigasyon yazılımı yüklü olarak geliyor (Merkezi bir sunucu üzerinden Avrupa'nın 24 ayrı ülkesine ait haritayı indirmek mümkün).
Ek Özellikler: Geri dönüşümlü plastik kasa, HSPA, WLAN, 5 megapiksel kamera, müzikçalar, arttırılabilir hafıza (microSD), FM radyo, Bluetooth (yanında A2DP stereo kulaklık), USB, 4 bant GSM, kişiselleştirilebilir işletim sistemi.
Fiyat: 200$ (Yurtdışı satış fiyatı)

19 - LG Electronics BL40 newchocolate
Değerlendirme: Çok şık ve asil görünümlü navigasyon telefonu.
Navigasyon: Dahili A-GPS modülü, offboard mobil navigasyon konusunda gayet iyi, 3 ay deneme sürümüne sahip Wisepilot navigasyon yazılımı yüklü olarak geliyor (Merkezi bir sunucu üzerinden Avrupa'nın 24 ayrı ülkesine ait haritayı indirmek mümkün).
Ek Özellikler: Kapasitif dokunmatik ekran (4 İnç), WLAN, HSDPA, 5 megapiksel kamera, müzikçalar, arttırılabilir hafıza (microSD), Bluetooth, USB, 4 bant GSM, LG Electronics tarafından üretilen S Class kişiselleştirilebilir işletim sistemi.
Fiyat: 740$ + KDV

18 - HTC Tattoo
Değerlendirme: Android severler için kompakt bir telefon.
Navigasyon: Dahili A-GPS modülü, herhangi bir navigasyon yazılımı yüklü olmadan sunuluyor, opsiyonel olarak hafıza kartından kullanılan onboard navigasyon yazılımlarıyla uyumlu (ALK CoPilot, Garmin, Sygic vb. ve offboard Wisepilot).
Ek Özellikler: Dokunmatik ekran (2,8 İnç), WLAN, HSDPA, 3,2 Megapiksel kamera, MP3 çalar, arttırılabilir hafıza (microSD), Bluetooth, USB, 4 bant GSM, HTC Sense arayüzüne sahip Android 2.1 işletim sistemi.
Fiyat: 475$ + KDV

17 - Sony Ericsson Xperia X10
Değerlendirme: Fiyatı yüksek fakat oldukça kaliteli bir Android tabanlı navigasyon telefonu.
Navigasyon: Dahili A-GPS modülü, 3 ay deneme sürümüne sahip Wisepilot navigasyon yazılımı yüklü olarak geliyor (Merkezi bir sunucu üzerinden Avrupa'nın 24 ayrı ülkesine ait haritayı hafıza kartına indirmek mümkün), opsiyonel olarak hafıza kartından kullanılan onboard navigasyon yazılımlarıyla uyumlu (ALK CoPilot, Sygic, Navigon).
Ek Özellikler: Kapasitif dokunmatik ekran (4 İnç), 1 Ghz işlemci, 8,1 Megapiksel kamera, WLAN, HSPA, Müzikçalar, arttırılabilir hafıza (microSD), Bluetooth, USB, 4 bant GSM, Sony Ericsson'a özel ek arabirime sahip güncellenebilir Android 1.6 işletim sistemi.
Fiyat: 600$ (Yurtdışı satış fiyatı)

16 - Samsung Omnia II I8000
Değerlendirme: Windows severler için geniş ekranlı navigasyon telefonu.
Navigasyon: Dahili A-GPS modülü, herhangi bir navigasyon yazılımı yüklü olmadan sunuluyor, opsiyonel olarak hafıza kartından kullanılan onboard navigasyon yazılımlarıyla uyumlu (ALK CoPilot, Navigon, Sygic ve offboard Wisepilot).
Ek Özellikler: AMOLED dokunmatik ekran (3,7 İnç), WLAN, HSDPA, 5 Megapiksel kamera, arttırılabilir hafıza (microSD), Bluetooth (yanında A2DP stereo kulaklık), USB, 4 bant GSM, Samsung Touch Wiz 2.0 arabirimli Windows Mobile 6.5 İşletim sistemi.
Fiyat: 760$ + KDV

15 - Samsung B7610 Omnia Pro
Değerlendirme: Windows fanatikleri için QWERTY klavyesiyle kolaylık sağlayan navigasyon telefonu.
Navigasyon: Dahili A-GPS modülü, herhangi bir navigasyon yazılımı yüklü olmadan sunuluyor, opsiyonel olarak hafıza kartından kullanılan onboard navigasyon yazılımlarıyla uyumlu (ALK CoPilot, TomTom, Navigon, Sygic)
Ek Özellikler: AMOLED dokunmatik ekran (3,5 İnç), WLAN, HSDPA, 5 Megapiksel kamera, arttırılabilir hafıza (microSD), Bluetooth (yanında A2DP stereo kulaklık), USB, 4 bant GSM, Samsung Touch Wiz 2.0 arabirimli Windows Mobile 6.5 İşletim sistemi.
Fiyat: 450$ (Yurtdışı satış fiyatı)

14 - Sony Ericsson Satio
Değerlendirme: Fotogenes Navi-Handy auf Symbian-Basis.
Navigasyon: Dahili A-GPS modülü, 3 ay deneme sürümüne sahip Wisepilot navigasyon yazılımı yüklü olarak geliyor (Merkezi bir sunucu üzerinden Avrupa'nın 24 ayrı ülkesine ait haritayı hafıza kartına indirmek mümkün), opsiyonel olarak hafıza kartından kullanılan onboard navigasyon yazılımlarıyla uyumlu (Sygic, Navigon, Route66)
Ek Özellikler: 12 Megapiksel kamera, 3,5 inç dokunmatik ekran, WLAN, HSPA, Müzikçalar, arttırılabilir hafıza (microSD), Bluetooth, USB, 4 bant GSM, S60 5th Edition kullanıcı arabirimine sahip Symbian OS 9.4 işletim sistemi.
Fiyat: 465$ (Yurtdışı satış fiyatı)

13 - Samsung I8910 HD
Değerlendirme: Kaliteli parlak ekranıyla bir numaralı cep telefonu..
Navigasyon: Dahili A-GPS modülü, herhangi bir navigasyon yazılımı yüklü olmadan sunuluyor, opsiyonel olarak hafıza kartından kullanılan onboard navigasyon yazılımlarıyla uyumlu (Sygic, Navigon, Route66 ve offboard Wisepilot).
Ek Özellikler: 3,7 inç AMOLED kapasitif dokunmatik ekran, HD videolar çekebilen 8 megapiksel kamera, WLAN, HSPA, Müzikçalar, 8 GB dahili Hafıza (microSD ile arttırılabilir), Bluetooth, USB, 4 bant GSM, Samsung Touch Wiz arayüzünü de içeren S60 5th Edition kullanıcı arabirimine sahip Symbian OS 9.4 işletim sistemi.
Fiyat: 850$ + KDV

12 - Sony Ericsson Vivaz
Değerlendirme: Şu sıralar Sony Ericsson'un en iyi telefonu diyebiliriz fakat yol tarifi yok.
Navigasyon: Dahili A-GPS modülü, 3 ay deneme sürümüne sahip Wisepilot navigasyon yazılımı yüklü olarak geliyor (Merkezi bir sunucu üzerinden Avrupa'nın 24 ayrı ülkesine ait haritayı hafıza kartına indirmek mümkün), opsiyonel olarak hafıza kartından kullanılan onboard navigasyon yazılımlarıyla uyumlu (Sygic, Navigon, Route66)
Ek Özellikler: Dokunmatik ekran (3,2 İnç), HD videolar çekmeye imkan tanıyan 8,1 megapiksel kamera, WLAN, HSPA, Media oynatıcı, arttırılabilir hafıza (microSD), Bluetooth, USB, 4 bant GSM, S60 5th Edition kullanıcı arabirimine sahip Symbian OS 9.4 işletim sistemi.
Fiyat: 425$ (Yurtdışı satış fiyatı)

11 - Nokia 5800 XpressMusic
Değerlendirme: Nokia'nın en çok satan telefonlarından biri ve satış grafiği halen yükselerek devam ediyor.
Navigasyon: Dahili A-GPS modülü, Nokia'nın ücretsiz ve güncellenebilir navigasyonu Ovi Maps 3.0.3 ile hem arabayla hem de yürüyerek navigasyon konusunda global bir rehber niteliği taşıyor.
Ek Özellikler: 3,2 inç dokunmatik ekran, WLAN, HSDPA, 3,2 megapiksel kamera, Müzikçalar, arttırılabilir hafıza (microSD), Bluetooth, 4 bant GSM, , S60 5th Edition kullanıcı arabirimine sahip Symbian OS 9.4 işletim sistemi.
Fiyat: 300$ + KDV

10 - HTC HD2
Değerlendirme: Büyük ekranıyla geniş bir navigasyon görünümü isteyenler için ideal.
Navigasyon: Dahili A-GPS modülü, herhangi bir navigasyon yazılımı yüklü olmadan sunuluyor, opsiyonel olarak hafıza kartından kullanılan onboard navigasyon yazılımlarıyla uyumlu (TomTom, Navigon, Sygic, ALK Copilot).
Ek Özellikler: Kapasitif dokunmatik ekran (4,3 İnç), 1 Ghz işlemci, WLAN, HSPA, 5 Megapiksel kamera, Müzikçalar, arttırılabilir hafıza (microSD), Bluetooth, USB, 4 bant GSM, HTC Sense arayüzlü Windows Mobile 6.5 işletim sistemi.
Fiyat: 880$ + KDV

9 - Nokia 5230
Değerlendirme: Nokia'nın düşük fiyatlı navigasyon canavarı.
Navigasyon: Dahili A-GPS modülü, Nokia'nın ücretsiz ve güncellenebilir navigasyonu Ovi Maps 3.0.3 ile hem arabayla hem de yürüyerek navigasyon konusunda global bir rehber niteliği taşıyor.
Ek Özellikler: Dokunmatik ekran (3,2 İnç), HSDPA, MP3 çalar, 2 Megapiksel kamera, arttırılabilir hafıza (microSD), Bluetooth, USB, 4 bant GSM, S60 5th Edition kullanıcı arabirimine sahip Symbian OS 9.4 işletim sistemi.
Fiyat: 240$ + KDV

8 - Nokia E72
Değerlendirme: OWERTY klavyeye sahip navigasyonlu cep telefonu arayanlar için ideal.
Ek Özellikler: QWERTY klavye, WLAN, HSPA, 5 megapiksel kamera, Müzikçalar, FM radyo , arttırılabilir hafıza (microSD), Bluetooth, USB, 4 bant GSM, S60 3.2 Edition kullanıcı arabirimine sahip Symbian OS 9.3 işletim sistemi.
Fiyat: 520$ + KDV

7 - HTC Legend
Değerlendirme: Android tabanlı şık bir navigasyon telefonu.
Navigasyon: Dahili A-GPS modülü, herhangi bir navigasyon yazılımı yüklü olmadan sunuluyor, opsiyonel olarak hafıza kartından kullanılan onboard navigasyon yazılımlarıyla uyumlu (ALK Copilot, Navigon, Sygic).
Ek Özellikler: Kapasitif AMOLED dokunmatik ekran (3,2 İnç), WLAN, HSPA, 5 Megapiksel kamera, Media oynatıcı, arttırılabilir hafıza (microSD), Bluetooth, USB, 4 bant GSM, HTC Sense arayüzüne sahip Android 2.1 işletim sistemi.
Fiyat: 505$ (Yurtdışı satış fiyatı)

6 - HTC Desire
Değerlendirme: Güçlü fakat navigasyon kullanımı açısından pahalı bir cep telefonu.
Navigasyon: Dahili A-GPS modülü, herhangi bir navigasyon yazılımı yüklü olmadan sunuluyor, opsiyonel olarak hafıza kartından kullanılan onboard navigasyon yazılımlarıyla uyumlu (ALK Copilot, Navigon, Sygic).
Ek Özellikler: Kapasitif AMOLED dokunmatik ekran (3,7 İnç), WLAN, HSPA, 1 Ghz işlemci, 5 Megapiksel kamera, Media oynatıcı, arttırılabilir hafıza (microSD), Bluetooth, USB, 4 bant GSM, HTC Sense arayüzüne sahip Android 2.1 işletim sistemi.
Fiyat: 615$ (Yurtdışı satış fiyatı)

5 - Motorola Milestone
Değerlendirme: Kompakt tasarımlı navigasyon telefonu.
Navigasyon: Dahili A-GPS modülü, 60 günlük MotoNav (iGo) navigasyon yazılımı batı Avrupa haritalarıyla yüklü olarak sunuluyor, opsiyonel olarak hafıza kartından kullanılan onboard navigasyon yazılımlarıyla uyumlu (ALK Copilot, Sygic, Navigon)
Ek Özellikler: Kapasitif dokunmatik ekran (3,7 İnç), kaydırılabilir QWERTY klavye, WLAN, HSPA, 5 Megapiksel kamera, Müzikçalar, arttırılabilir hafıza (microSD), Bluetooth, USB, 4 bant GSM, Android 2.0 işletim sistemi (2.1 versiyonuna güncellenebilir).
Fiyat: 490$ (Yurtdışı satış fiyatı)

4 - Nokia N97
Değerlendirme: Nokia'nın en iyi akıllı telefonlarından biri.
Ek Özellikler : Dokunmatik ekran (3,5 İnç), kızaklı QWERTY klavye, WLAN, HSPA, 5 Megapiksel kamera, Müzikçalar, 32 GB dahili telefon hafızası (microSD ile arttırılabilir), Bluetooth, USB, 4 bant GSM, S60 5th Edition kullanıcı arabirimine sahip Symbian OS 9.4 işletim sistemi.
Fiyat: 780$ + KDV
İpucu: Daha uygun bir alternatif arayanlar, düşük hafızaya sahip Nokia N97 Mini'ye göz atmalılar.

3 - Nokia X6 32GB
Değerlendirme: Dokunmatik ve müzik altyapısına sahip navigasyon telefonu.
Ek Özellikler: Kapasitif dokunmatik ekran (3,2 İnç), WLAN, HSDPA, 5 Megapiksel kamera, "Comes with Music" ile bir yıl boyunca müzik indirmeye imkan tanıyan müzikçalar, 32 GB dahili hafıza , Bluetooth, 4 bant GSM, S60 5th Edition kullanıcı arabirimine sahip Symbian OS 9.4 işletim sistemi.
Fiyat: 760$ + KDV

2 - Apple iPhone 3GS 32 GB
Değerlendirme: Apple'ın yazılım geliştirme bakımından oldukça ünlü, kullanıcı dostu telefonu.
Navigasyon: Dahili A-GPS modülü, herhangi bir navigasyon yazılımı yüklü olmadan sunuluyor, opsiyonel olarak hafıza kartından kullanılan onboard ve offboard navigasyon yazılımlarıyla uyumlu (Navigon, ALK Copilot, Falk, Sygic ve offboard skobbler).
Ek Özellikler: Kapasitif dokunmatik ekran (3,5 İnç), WLAN, HSDPA, 3 Megapiksel kamera, iPod Player, 32 GB Hafıza, Bluetooth, USB, 4 bant GSM, Apple OS 3.x işletim sistemi.
Fiyat: 1100$ + KDV

1 - Nokia 6710 Navigator
Değerlendirme: Otomobiliniz için en ideal navigasyon telefonu. Tamamen bu amaca göre üretilmiş fakat dokunmatik özelliği bulunmuyor. Fiyat açısından oldukça makul.
Navigasyon: Dahili A-GPS modülü, Nokia'nın ücretsiz ve güncellenebilir navigasyonu Ovi Maps 3.0.3 ile hem araba yla hem de yürüyerek navigasyon konusunda global bir rehber niteliği taşıyor, navigasyon uygulamasına doğrudan erişim için özel tuş, hızlı harita yakınlaştırması için özel panel, araba aksesuarlarıyla birlikte sunuluyor (Tutucu ve araç şarjı).
Ek Özellikler: WLAN, HSPA, 5 Megapiksel kamera, Müzikçalar, arttırılabilir hafıza (microSD), Bluetooth (yanında A2DP stereo kulaklık), USB, 4 bant GSM, S60 3.2 Edition kullanıcı arabirimine sahip Symbian OS 9.3 işletim sistemi.
Fiyat: 435$ + KDV