Mmc Konsol

BEYAZÜLKE

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar çoğu ev kullanıcısının bilmediği ama doğru kullanımda pc.nizde ulaşamayacağınız,kontrol edemeyeceğiniz bir işlemin kalmadığı mmc konsol hakkında biraz bilgi aktarmaya çalışayım.

"BAŞLAT-ÇALIŞTIR-MMC"yazdıktan sonra gelen pencereler hakkında prtsc ekledim.çok fazla detaya girmedim.çünkü cidden çok kapsamlı.

yalnız home edition bazı uygulamarı desteklemediğinide belirteyim.dikkatli kullanılması gereken bir uygulamadır..değişiklikleri kaydetmeden de çıkabailirsiniz.

deneme amaçlı konsol oluşturup neler yapabileceğinizi izledikten sonra uygulayın derim.özellikle aynı pc yi birden fazla kişiye kullandırıyorsanız kontrol amaçlı kullanabilirsiniz.

yapabilceklerinizde küçük örnekler..açılış sayfasının değiştirilmesini ,msn kullanımını,(windows)engelleyebilir,masa üstündeki tüm ikonları kaldırabilir(istenirse sadece bazı uygulamalarda kapatılabilinir.mesela belgelerimi kaldırın)çalışmasını istemediğin servislerin etkinliğini iptal edebilir.vb vb.yani sayamayacağım kadar çok işlem....ben resimlerde sadece birkaçını ekledim.dediğim gibi çözmek size kalmış..

i8188_mmc1.JPG

i8189_mmc2.JPG

i8190_mmc3.JPG

i8191_mmc4.JPG

i8193_mmc5.JPG

i8194_mmc6.JPG

i8198_mmc7.JPG

i8199_mmc8.JPG

pro'nun desteklediği bazı özellikleride ekledim..

hiç bir üye yorum yapmamış!!

i12468_konsol10.JPG

i12469_konsol11.JPG

Geri