_bozkurt_
New member
Minibüsün ön konsol taraf tamamen dantel örtü ve bilimum dantelli havlu çeşitlerinden oluşan güneşten koruyucu örtülerle kaplı. Bu ne l*n şimdi ? Yolda giderken dantel mi örüyon ? Yoksa ekiş olarak ayrıcadan dantel mi örüyorsun ? E bırak hanımın evde kullansın onları. Sanane dantelden örtüden vızır vızırdan ? Minibüs şöförleri kat'iyen arabasının gerçek modelini kabullenemez. Arabanın iç tavanına ve ön konsola çeşitli marka model yazıları yapıştırılır. Mesela :
" Super Saloon "
" Wolkswagen "
" BMW "
" Sollama beni sollarım seni " yazısı,
" Kader bana da vurdu son kroşeyi " yazısı,
" Yollar gidişime kızlar gülüşüme hasta " yazısı . (Bir de simit yedikten sonra gül de bakalım ne kadar hasta olablecekler sana? Susamları temizle dişinden çabuk höüğğt ! )
" Mercedes'in yıldız amblemi direksiyon simidinin tam orta kısmında yapışık. "
" Vites topuzu bilardo topunun matkapla delinmesiyle dizayn edilmiş bir ayrıntıdır. "
" Bozuk paraları koymak amacıyla evden getirilmiş 5'li kahvaltı saklama kabı "
" Korku tünellerindeki gibi 175 tane çeşitli köşelere yapıştırılmış ayna setleri "
" Minibüsün tüm tavanı sünnet yatağı gibi boncuklu aksesuarlarla kaplanmış "
" Olmazsa olmazlardan arka cama mor neon ışık "
" Arka cama kocaman bir panjur. ( dışarıdan arka cama bakıldığında panjurun arasından iki dilber gözü size bakar yapıştırılan etiket sayesinde ve size işaret parmağıyla gel gel yapar )
" Direksiyon özel kaplattırılan etiketin sayesinde beyaz desenli mermer görünümlüdür "
" Öncamın hemen dibinde size kafasını sürekli sallayan bir oyuncak köpek beni gıcık eder "
" Burada sigara içilmez uyarı etiketi var ama şöför camı açıp sol dirseğini 90 derece bükerek dışarı sarkıtır ve o sigara içebilir "
" Heran bir dalaş kavga olabilir düşüncesiyle zulaya sol köşeye sıkıştırılmış bir yıldız tornavida, sapı kırmızı ya da yeşil renktedir "
" Nereye gideceğini bilemediği için herhalde önkonsolun ortasındaki fan hava çıkış bölümüne tutturulmuş bir adet yuvarlak sulu top içinde PUSULA ! "
" Vazo içine konulmuş toz ve pislikten rengi belli olamayan yapma çiçek hep dikiz aynasının iki tarafına yapıştırılmış vaziyette durur "
" Sol tarafındaki askıda duran ama asla takılmayan KIROVAT ! "
" Yine olmazsa olmazlardan kafası bandanalı kurukafa resmi torpidoya yapıştırılmıştır. "