Mini Nukede Admin Olmak

Cr4ck3r

New member
Reaction score
0
Lk öNce heDef SiteMiZe üYe oLuyoRuz.. ÜyeLigiNiz vaRSa üye giRiş foRmuNDan giRiş yapaCaKsıNız yaLNız "Beni Hatırla" seçeNeğiNi işaretLemeyi uNutmaYın ..

1* ProfiLim bölümüne giDin ok taMaM gittiniz. Şimdi UrL ye baKin:

myprofie.asp?id=132&action=profile BöyLe biR şey oLmaSı laZim.. ŞimDi buRda id yazan yer biZim üyeLik nuMaRamiz yani biz 132. üyeYiz şimdi o rakamı silin 1 yaZin. GenLLlikLe biRinCi üye aDmin oLuR.. SiMdi enteRa basın ne oldu karşınızda 1. üyenin profili.
şimdi profilde degisiklik yaparsanız gecerli olur. Burdan istediginiz üyenin profilini degistirebilirsiniz .. Peki ID leri nereden öğrenecem diyorsanız Üyeler bölümüne gidin istediginiz üyenin adının üstüne gidin ama tıklamayın. durum cubuğuna bakın orda uid yazan yerde üyenin id'i ni ögrenebilirsiniz..
2* Admin Olma:
İste isin zevkli bölümüne geldik.. Şimdi sitemize "Beni Hatırla" seceneğiyle giriş yapıyoruz.. Ondan sonra elimizde CookieEditor varsa aciyoruz. yoksa http://www.cookieeditor.com/downloads/CookieEditorSetup.exe linke basıp indiriyoruz. yalnız bir sorun var Win98 de calışmiyor
Neyse programı indirdik kurduk ve açtık.. şimdi Search bölümüne site adresini yazıyoruz ve search diyoruz karşımıza MiniNuke%5FGir1 adlı cerez çikmış olması lazım.
yoksa şansınıza küsün Evt cerezi açıyoruz şunun gibi bir sey çıkacak karşınıza.

kullanici%5Fmail=deneme40deneme2Ecxom&kullanici=deneme&kull anici%5Fid=18&girdi=Evet

İşte her şey ortada Kullanıcı yazan yer sizin üyelik adınız..
Id de sizin üyelik numaranız..
Şimdi sitedeki admini buluyoruz kullanıcı yazan yere adminin nickini yazıyoruz id yerine de onun id ini yazıyoruz emaili değistirmeye gerek yok save diyoruz mesela

kullanici%5Fmail=deneme%40deneme2Ecxom&kullanici=admin&kulla nici%5Fid=1&girdi=Evet

Sonra sitemize dönüyoruz ama yaptığımız değisikliğin geçerli olması için pencereyi kapatıyoruz. siteyi yeniden acçyoruz o da ne bizi admin olarak görüyor Şimdi burdan foruma gecin her sey elinizin altında
Burada belirttigim yöntemle istediginiz üye nin hesabıyla giriş yapabilirsiniz.

bu olay hangi forumlarda geçerli

php vbulletien ?
hangi sürümleri ?

baba bu v bulletin en son 3.0.7 de herhalde öyle hatırlıyorum belki burada da oluyordur

Hayal@' Alıntı:
baba bu v bulletin en son 3.0.7 de herhalde öyle hatırlıyorum belki burada da oluyordur

myprofie.asp?id=132&action=profile vBulletin 3.0.7 de nasıl oluyor anlamadım :) sen karıstırıyor olmayasın Hayal@ ;)

vB php tabanlı bır scrıpttır asp degıl :)

dark ama bu vb de işe yarıyo diyolar teşşekür dark

yok yahu kım dıyo valla x'de dedı ama denedım bı haraket olmadı :)

ben de denedim baba haklısın :)

Mini Nuke ASP tabanlı millet VB ne alaka ? :) Hem bu dediğiniz yöntem sona erdi artık.

dai tamam herşeyi yaptım admin oLarak qirdim ama buna index basmam için yönetim paneLine qirmem qereq ama onun da şifresini biLmiom nası yapçez bunu ??? :eek:

Elİne SaĞlik Aga

boş işler denedim olmuyor bravo darkangel doğru tehsis koydun ....

Arkadaşım nasıL oLmuor oLuyo ben admin oLaraq qirdim bütün forumu siLdim

ama indexi çaqmak için yönetim paneLi şifresini ve kuLLanıcı adını biLmen qerekio onu buLamadım ama qüzeL bi yöntem ve çoq basit :mad:

Geri