Mini cooper.İstek üzerine

Aktuğ

Altın Üye
Reaction score
0
Qapris e alıcaz bunlardan birini :goz:

Mini-Cooper-Works-FA-1600x1200.jpg

mini-cooper-front-bumper.jpg

mini-cooper-1.jpg

mini_cooper_works_003.jpg

mini.jpg

Cooper_S_JC_Works_GP_06_3.jpg

coche54719578.jpg

5617143235_m.jpg

2006_Mini_CooperConv_ext_1.jpg

2005-Mini-Cooper-S-by-Hamann-C-640.jpg

707_Mini-Cooper-2007-09.jpg

6Cooper.jpg

off off çok şirinler yaa :( acayip bayılıorm bu arabalara öselliklerini bilmiom ama görüntü yetio bana :( o siyah olanı benim olucak bi gün inş :( sondaki kırmısı da olabilir :)
tşkler aktuğ çok güseller

italyan işi diye bi filim vardı herlade acaba harbiden bunların bitanesi 500 kilo yük taşırmı filimdeki gibi

Çok GÜzeller Yaa.
Ama Bİr O Kadar Da Pahali Olduklarini Duydum.!
Qaprİs'İ GÖrmedİm Ama Kirmizi Araba YakiŞir Dİye DÜŞÜnÜyorum..
Ellerİne SaĞlik Dostum...

tşkler :) ama siyah sade we daha şık sanki :) tawanı açılanından olucak tabi :durdurun

araç aLımı satımı var ve bana soran yok hee ??? dağıLın uLeeyyn :D

waLLa onu bunu biLmem ... eğer cooper S aLırsan qarpissim araba senden cok bende durur yoksa küserim yüzüne bakmam ... ama yok cooper one faLan aLırsan bana geLmess ...

2007 cooper S aL :D artık supercharger de yok ... turbo 2007 si (:) bağımsız süspansiyon faLan (:) hemide 4Lü (:)

arfy' Alıntı:

waLLa onu bunu biLmem ... eğer cooper S aLırsan qarpissim araba senden cok bende durur yoksa küserim yüzüne bakmam ... ama yok cooper one faLan aLırsan bana geLmess ...

2007 cooper S aL :D artık supercharger de yok ... turbo 2007 si (:) bağımsız süspansiyon faLan (:) hemide 4Lü (:)

lem kanka
qapris te okadar ii anlarki superchargerdan,turbodan falan :D
lem 4 lü ne demek ben bile bilmior :D

hehhee güzel açıklama

arfy' Alıntı:

walla ne dediini anlamadım ama alıcam saman sana danışırım oke mi :p ayrıca arabanın sende durması için ist de olmam lasım benim ehuheu:durdurun ayrıca yaf arabayı alıom hemen sanki de sende durcak bende durcak muhabbeti yapıos ehuhehue :durdurun

Aktuğ' Alıntı:
lem kanka
qapris te okadar ii anlarki superchargerdan,turbodan falan :D
lem 4 lü ne demek ben bile bilmior :D

4 Lü derken hani süspansiyonLar önce bağımsız , arkada bağımsız veya tam bağımLı oLark üretiLir ya ... 2007 cooper S da birbirinden tamamen bağımsız .. yani 4 üde birbirinden bağımsız (:)

senin biLmediğinden değiLdir o .. bnm cümLe biraz dewrik cümLe oLmus (:)

QapriS' Alıntı:
walla ne dediini anlamadım ama alıcam saman sana danışırım oke mi :p ayrıca arabanın sende durması için ist de olmam lasım benim ehuheu:durdurun ayrıca yaf arabayı alıom hemen sanki de sende durcak bende durcak muhabbeti yapıos ehuhehue :durdurun

yaa sen gerçekten cooper S aLda ist. de oLmana hiç gerek yok ... gayet ciddi söLüom sen cooper S aLırsan bn geLirim yanına (:)

Geri