MiNe - aSLı eNVeR

ℓσя∂

Altın Üye
Reaction score
0
46f0dfe184ff3fd068a6729a2b15e47bcdc5f616m.jpg

Aslı Enver (d. 1985)

Pera Güzel Sanatlar Lisesi'nden mezun olan ve şu anda Haliç Üniversitesi'nin Tiyatro Bölümü'nde eğitimine devam eden Aslı Enver, Kavak Yelleri dizisinde Mine karakterini canlandırıyor. Genç oyuncu daha önce Hayat Bilgisi dizisinde, Yapı Kredi, Lescon ve Molped reklamlarında rol almış.

Aslı Enver, dizide canlandırdığı Mine karakteri hakkında şunları söylüyor: "Almanya’dan Türkiye’ye getirilmiş bir kız. Kasaba gibi bir yere geliyor ve Deniz’i kendine aşık ediyor. Mine erkekleri kullanarak bir şeyler yapmak istiyor. Kendine göre haklı sebepleri var. Ben de 12 yaşıma kadar İngiltere’de yaşadım. Mine karakteri bana zıt olmasına rağmen bazı benzer yönlerimiz de yok değil."

Dizide oyunculugundan çok fiziği ve güzelliğyle ön planda olan bir isim.. Bana göre öyle değil tabi. Neresinden bakarsak bakalım vasatı aşamayan bir oyuncu.. Bundan sonra gençLik diziLerinden kendisini göreceğe benziyoruz.. Hayranları genelde 7-15 yaş arasında.. kendiside 25 'i geçtikden sonra ciddi yapımLarda roL alamaz zaten..

VALLA manken gibi kız şerefsizim değirmen taşı gibi öyle bir sevgilim olsa....

bence tek özellıgı genc olması. bundan baska göze carpan
bir özelliği yok gibi."karma"nın "bundan sonraki genclik dizilerinde
oynar bence" yorumuna da katılıyorum

Geri