Milli 'rest'

by.erce

New member
Reaction score
0
BarisOzbek006_1502.jpg

Milli 'rest'

Alman 2.Ligi Essen’den geldiğinde Barış Özbek’i kimse tanımıyordu. Gurbetçi futbolcunun yıldızı G.Saray’da gösterdiği üstün performans ile parladı. Feldkamp’ın gözdesi oldu. Alman Ümit Milli Takımı’nda top koşturan Özbek’in ay yıldızlı formayı giymesi için birçok kişi aracı oldu. Ancak Milli Takım heyeti Barış için somut bir adım atmadı.

Euro 2008 ’te Alman Milli Takımı’nda forma giymesi beklenen Barış Özbek, "Bu duruma düştüğüm için ve Türk Milli Takımı’nda forma giyemeyeceğim için çok üzgünüm. Ama bunda benim bir suçum yok. Kimse bana kızmasın. Küsmesin. Çünkü beni görmezden geldiler. Milli Takım yetkilileri beni kaale almadılar. Can attığım Milli Takım formasını giymem için kimse bir çaba göstermedi. Bazı büyüklerimiz böyle olmasını istedi" diyerek üzgünlüğünü dile getirdi. Sakatlığı sebebiyle Leverkusen maçında forma giymeyen Serkan Çalık ise Avrupa arenasında oynamayı çok istediğini belirtirken, "Uluslararası maçlarda heyacanım ve isteğim kat ve kat artıyor. Leverkusen sınavı benim oynamam gereken bir maçtı" dedi.

Kaynak: Hürriyet

bakaLım zaman neyi gösterecek..

Geri