Milli Piyangonun Dalga Geçtiği Adam

Renovatio1

New member
Reaction score
0
Çekilişten 2 gün önce aldığım bileti bu sabah uyandıktan sonra gazeteden kontrol ettim ve bi halt çıkmadığını gördüm ve dışarı çıktım,akşam eve gelince birkezde internetten kontrol edim dedim ve milli piyangonun resmi sitesine girdim. biletimdeki lanet numaraları yazdıktan sonra karşımda böyle bişi görünce ee haliyle biraz şaşırdım.şaşkınlığımın neticesinde bu saatte milli piyango idaresini aradım =) telefon düştü ama konuşan yoktu =) telefonu kapattım ve aklıma bileti turkcell-im den sorgulatmak geldi =) telefonumdan turkcell-im'e girdim biletin numarasını yazıp bileti sorgulattım ve "31.12.2007 tarihinde yapılan çekilişten 2337024 nolu biletiniz ikramiye kazanmamıştır" mesajını aldım ama ben kazanmamıştır yerini kazanmıştır diye okinca biraz sevinir gibi oldum =) durumu evdekiler toparladı =)

Şu an sinirden gülüyorum =)

71rk29u.jpg

6ltsqxj.jpg

amorti bile cikmamis benim son rakam 8
6 ytl aldim :)

Kaç seneden beri ilk defa bi amorti çıktı ... :D :D

Canın sağolsun sen biraz sevinmişsin hiç sevinemeyende var....

Fotoğrafın aynısını bugün bende yaşadım. http://www.millipiyango.gov.tr/ sitesi öyle lanet bir site ki hem çok yavaş (tabii açılırsa) hemde güncel değil. İnanmayan bir girip deneyebilir. Siteden Bilet Numarası Sorgulamaya tıklarmısınız. Açabilecekmisiniz veya 31.12.2007 tarihi gelecek mi? Hosting www.tr.net tarafından veriliyormuş. Birde Türkiyenin interneti diye not düşmüşler. Güleyim bariii

geçmiş olsun :D

bi daha oynama bu oyunları :p

Aynısı bana da olmuştu walla...:)

ama o sitedeki uyuzluklar çok fazla yaa... bende hiç sevmiyorum o arama yapma işini en iyisi gazeteden bakmakk :)

banada bişe çıkmadı. zaten benzinlikçi beleşten vermişti normalde bilet almam. haydan gelen huya gider.

Geri