Milli Mikrop PKK

1001Design

330i ///M3 Design
Altın Üye
Reaction score
0
24fjpg0.png

Akrepler doğarken anasını yer
Anası çiftleşir babasını yer
Çıyanlar her b…. fenasını yer
Yarasa ürettik mağaramızda

Rüzgâr eken fırtınayı biçecek
Yılanı besleyen zehir içecek
Yamyam dayıları er geç kaçacak
Fatihler Yavuzlar var sıramızda

Mili mikrobumuz bizim PKK
Kıracağız bu mikrobu mutlaka
Her ne yana kaçıp gitse yalaka
Kellesi gelecek çuvalımızda

Gizli değil düşmanlığım aşikâr
Dünyayı haine edeceğim dar
Dadaşım bursa da ikametim var
Can verecek gelsin şamarımızda

Ahmediyem savaş açtım duysunlar
Sıkıyorsa gelsin beni vursunlar
Namımızı Karabağ'dan sorsunlar
Kahramanlık TÜRKLÜK damarımızda

Ahmet Ergin

20aq7tz.jpg

kökünü kurutsan neye yarar ki ? koyun onların hepsi . Önemli olan çobanların kafasını kesmek

çok teşekuurler karabağ şu anda işkal altinda ordan namimizi sormasinlar(Kellesi gelecek çuvalımızda)daha onalrin kellesini görmedim ve duymadim ama onlarin destekcisi bizimkilerin başina çuval geçirmmişti ne yazikki ne ermenistandan nede amerikadan hesabi sorulmadi o yüzden o 2misrayi cikartmani istiyorum hesap soruldugunda yeniden koyarsin elbet karabağ işkal altindayken bizim hükümet silah satiyodu ermenistana orayada türk türkü kardes bellemez yazabilirsin

eline sağlık güzel yazmışsın KARDEŞİM
zorbaa biz KARDEŞiz ama seni bilmem TÜRK gibi konuşmuyorsun!
biz yaparız dersek yaparız elbet her şeyin zamanı war
biz ki gemileri karadan yürütüp geçilmez denilen surları yıkmışız!
ATATÜRK kurtuluş savaşını başlattığında senin gibi konuşuyordu çoğu gazete yazarı ama biz dünyanın en güçlü ülkelerine baş koyduk.

eline sağlık güzel yazmışsın KARDEŞİM
zorbaa biz KARDEŞiz ama seni bilmem TÜRK gibi konuşmuyorsun!
biz yaparız dersek yaparız elbet her şeyin zamanı war
biz ki gemileri karadan yürütüp geçilmez denilen surları yıkmışız!
ATATÜRK kurtuluş savaşını başlattığında senin gibi konuşuyordu çoğu gazete yazarı ama biz dünyanın en güçlü ülkelerine baş koyduk.

evt yapariz dediler yaptilar ama ne yi yaptiklarina bakmak lazim hala amerika istedi diye iraktan geri cekildiler cuval mevzusuna gelince 100 yilda gecse hiç birsey yapamayiz ben sadece devletin yaptiklarina atifda bulunmuştum kurtuluş savasi büyük bir zaferdi ama (dünyanın en güçlü ülkelerine baş koyduk)kismi ii de simdi daha amerika istedi diye pkk ya yol veren bir hükümetimiz var şimdi karşi koyabilirmiyiz pek sanmiyom

çok teşekuurler karabağ şu anda işkal altinda ordan namimizi sormasinlar(Kellesi gelecek çuvalımızda)daha onalrin kellesini görmedim ve duymadim ama onlarin destekcisi bizimkilerin başina çuval geçirmmişti ne yazikki ne ermenistandan nede amerikadan hesabi sorulmadi o yüzden o 2misrayi cikartmani istiyorum hesap soruldugunda yeniden koyarsin elbet karabağ işkal altindayken bizim hükümet silah satiyodu ermenistana orayada türk türkü kardes bellemez yazabilirsin

siiri degistiremem arkadas + lütfen uzatmayin :goz:

Geri